12.06.2021 2:52

Constructii noi, tehnologii de uscare noi.

Este esentiala uscarea sapelor, tencuielilor, gletului nainte de aplicarea finisajelor.


Constructii noi, tehnologii de uscare noi.

Uscarea sapelor, tencuielilor, gletului nainte de aplicarea finisajelor este esentiala.

Ritmul alert n care se construieste, termenele strnse de predare a unei constructii noi si nu n ultimul rnd conditiile meteo nefavorabile impun ca esentiala uscarea sapelor, tencuielilor, gletului nainte de aplicarea finisajelor: montarea parchetului, aplicarea lavabilului, tapetului sau lambriurilor. Pe parcursul fazelor tehnice de executie, n componenta elementelor constructiilor intra o cantitate mare de apa.

Apa aflata n exces care nu s-a extras la timp, poate provoca degradari majore finisajelor, mobilierului si poate cauza probleme respiratorii deloc de neglijat.

Uscarea constructiilor se poate desfasura prin doua procedee:
pe cale naturala: timp ndelungat, vreme favorabila.
utiliznd dezumidificatoarele profesionale oferite de firma Soldec.

Procedeul dezumidificarii nu este conditionat de vremea exterioara, fiind rapid (aproximativ 7 zile), eficient, se poate contoriza apa colectata, consumul de energie electrica fiind redus.

Practic, uscarea constructiilor utiliznd dezumidificatoare profesionale se desfasoara cu cte un dezumidificator corect ales pentru fiecare ncapere, cu gemurile si usile nchise, la o temperatura interioara de cel putin 15 grade.

Cu ct temperatura este mai ridicata, cu att timpul de uscare se scurteaza. Dezumidificatoarele se racordeaza la curent, avnd consum energetic redus, principiul de functionare fiind condensarea.

Din experienta acumulata n ani de zile pe santiere, de pe o suprafata de 100 mp extragem 500 litri de apa o cantitate mare de apa care poate provoca mucegai, condens n exces, deformarea mobilei, desprinderea parchetului de pe sape sau chiar probleme respiratorii.

Nu orice dezumidificator este capabil sa extraga apa din structura unei cladiri, un dezumidificator casnic nu va face fata acestei situatii, fiind necesar un utilaj profesional suficient de puternic pentru a usca sape si tencuieli. Pentru a fi siguri ca utilizati utilajul potrivit va stam la dispozitie cu sfaturi si informatii legate de dezumidificare si domenii de utilizare.

O alta aplicatie a dezumidificarii este domeniul cladirilor istorice unde pentru a fi siguri de o restaurare de durata este necesara extragerea ntregii cantitati de apa din zidurile a caror hidroizolatie urmeaza a se executa pe exterior.

Va punem la dispozitie o gama larga de dezumidificatoare profesionale pentru uscarea constructiilor de la uscarea apartamentelor la uscarea halelor industriale, att pe partea de nchiriere ct si pentru vnzare, dezumidificatoare speciale pentru industria alimentara, farmaceutica, pentru aplicatii n incinta piscinelor acoperite, dezumidificatoare racordabile la tubulatura si umidificatoare.

Soldec – tel.: 0740 775 696; tel./fax: 0364 117 229
e-mail:
info@dezumidificare.ro; www.dezumidificare.ro

Vizualizari: 1.265

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *