12.06.2021 2:27

Constructii noi si problema umiditatii

Una din problemele importante care trebuie luate n vedere n momentul achizitionarii unui apartament nou este umiditatea.

Constructii noi si problema umiditatii

Una din problemele importante care trebuie luate n vedere n momentul achizitionarii unui apartament nou este umiditatea: pe parcursul diferitelor etape ale executiei, n elementele constructiei intra cantitati mari de apa. Daca timpul de afara permite, uscarea se poate face natural. Timpul necesar unei uscari sigure n acest mod este de cteva luni.

Pentru a elimina problema umiditatii sapelor si tencuielilor va recomandam utilizarea dezumidificatoarelor profesionale special concepute pentru uscarea constructiilor. Principiul de functionare: condensarea umiditatii, racord la curent 220V.

In 14 zile, cu cte un dezumidificator corect ales pentru fiecare ncapere, de pe o suprafata de 100 mp se extrage o cantitate foarte mare de apa: 500 litri. Aceasta poate provoca degradari majore finisajelor si parchetului precum si neplaceri datorate remedierii acestora. n cazul n care parchetul a fost montat pe o sapa insuficient uscata, acesta se poate deforma sau chiar desprinde de pe suport. Costurile necesare reparatiilor sunt considerabile. Alte probleme care apar n mod normal ntr-o ncapere insuficient uscata: mucegai, degradarea mobilierului, probleme respiratorii etc.

Investitia n procesul de dezumidificare este benefica att constructorului care poate preda o constructie uscata cu garantia ca nu vor apare probleme ulterior, ct si beneficiarului care este sigur de calitatea finisajelor.

Cum puteti fi siguri ca sapele si tencuielile apartamentului dumneavoastra sunt uscate? Cereti o masuratoare a umiditatii n beton naintea montarii parchetului si aplicarii zugravelii.

Punem la dispozitia clientilor nostri posibilitatea de nchiriere sau vnzare a dezumidificatoarelor profesionale pentru orice aplicatie: casnica, industriala, dezumidificatoare pentru piscine sau industria alimentara, depozite, crame sau arhive. Va stam la dispozitie cu masuratori de umiditate si livrare n toata tara prin curierat rapid. Pentru informatii suplimentare sau consiliere n privinta alegerii unui dezumidificator profesional va rugam sa ne contactati.

Soldec – Cluj-Napoca, Str. Octavian Goga nr. 29
tel.: 0740 775 696; tel./fax: 0264 588 322; fax: 0364 814 537
e-mail: ciotlaus.m@soldec.ro; www.dezumidificare.ro
Vizualizari: 1.360

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *