12.06.2021 2:31

Complexul Blaxy Premium Resort & Hotel

Din 2016 vom avea o noua destinatie pe turismul de pe litoralul românesc

Un om de afaceri turc va dezvolta pe un teren de 35.000 mp de pe litoral, în localitatea 23 August de lânga Olimp, un complex cu 900 de apartamente, un hotel de 5 stele, piscine, restaurante, baruri, cluburi si terenuri de sport, care va fi dat în folosinta treptat, pâna în 2016.

Amplasat pe un teren de 35.000 mp, complexul Blaxy Premium Resort & Hotel va fi construit în zona localitatii 23 August (judetul Constanta), la o distanta de 1 km nord de statiunea Olimp, în locul unde Marea Neagra se întâlneste, la margine de padure, cu lacul Tatlageac.

Proiectul prevede ridicarea unui resort mixt alcatuit din 7 tronsoane de locuinte de vacanta având ca facilitati piscine exterioare pentru adulti si copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci si terenuri sportive, reunind peste 60 de cluburi de distractie si animatie.

Lucrarile de împrejmuire a terenului au început, precum si constructia unui showroom.

Planurile dezvoltatorului includ si construirea unui hotel care va avea pâna la 400 de camere de 5 stele, dotat cu business center, Health Club, Spa si piscina acoperita. Un teatru de vara de tip amfiteatru, o plaja privata în suprafata de aproximativ 9.000 mp si o parcare privata amplasata pe un teren de 13.000 mp vor deservi atât complexul rezidential, cât si hotelul.

Blaxy

citeste articolul integral pe Money.ro 

Vizualizari: 2.543

Comentarii (2):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *