12.06.2021 2:15

Combina culori indraznete ca un profesionist

Culorile indraznete sunt in trend pentru toamna 2013. In timp ce acest lucru este o veste interesanta pentru cei dintre noi care iubesc culoarea, poate fi un pic intimidant sa stim exact cum sa includem astfel de culori indraznete in casele noastre. La urma urmei, este in natura culori sa iasa în evidenta ceea ce este un lucru bun numai atunci cand utilizarea culorilor are sens. Iata cateva sfaturi si trucuri despre cum sa combinati culori indraznete ca un profesionist:

bright-purple-chairs-for-some-living-room

Una sau doua culori indraznete sunt, de obicei, suficient pentru un singur spatiu. Negru este cu siguranta indraznet si poate fi incorporat pentru o nota sofisticata, dar pastrati-l în limitele bunului gust, astfel incat sa nu sa copleseasca sau sa intunece spatiul. De asemenea, negru-sialb este indraznet, desi clasic in asociere, nu necesita mai mult de o alta culoare indrazneata.

colorful-kitchen

Este util sa aveti cunostiinta despre elementele de baza ale culorilor. In primul rand, culori complementare, sau culori in contrast (rosu si verde, galben si violet, albastru si portocaliu), tind sa arate bine atunci cand sunt combinate. Si culorile analog, care sunt chiar una langa alta pe roata de culoare. (Bucataria indrazneata in culori proaspete de lime si turcoaz, este un exemplu de culori analog.)

blue-walls-red-chairs

Daca v-ati decis ca vreti sa subliniati un spatiu, puteti folosi culori indraznete pentru a evidentia in mod inerent spatiul. Aici, perete albastru cobalt este asociat cu fuchsia (si un pic de rosu) pentru a crea o vinieta uimitoare.

Subtle-hints-of-Fuchsia-placed-throught-the-open-living-area

Pereti albi si podele deschise ofera un context clar, curat pentru unele pete de culoare. Culorile indraznete folosite in aceasta camera sunt raspandite in intregul spatiu, atat orizontal, cat si vertical. Culorile mentin liniile curate si senzatia de prospetime din camera de zi.

bold-colors-living-room

Evident, daca va place culoarea, nu va fie teama , acest spatiu contemporan este energizat cu culori indraznete, picante (si texturi minime, astfel incat sa nu concureze cu culorile). Observati modul in care tabloul de arta modern mare leaga totul impreuna si ajuta sa aiba un sens.

pink-bold-chairs-for-dining-table

Stilul acestei camere de cabana fermecatoare este accentuat si modernizat de scaune in coral indraznet. Stilul de scaune in sine este traditional ca spatiul, ceea ce ofera libertatea de a alege o culoare indrazneata care sa se potriveasca.

mix-and-match-patterns-bold-color

symmetry-is-the-key-for-an-apartment

Vizualizari: 2.493
http://www.forstyll.ro/

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *