10.18.2021 8:27

Cele mai mari comisioane din Europa

Trei agenti RE/MAX România sunt în topul celor mai buni din Europa în ceea ce priveste comisioanele obtinute în urma tranzactiilor imobiliare încheiate.

Trei agenti ai RE/MAX  România, parte a liderului mondial în real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, se numara printre cei mai performanti din Europa în ceea ce priveste comisioanele obtinute în urma tranzactiilor imobiliare încheiate pe parcursul anului 2015, rezultatele lor fiind recunoscute la nivelul întregii companii.

Potrivit culturii organizationale a RE/MAX, eforturile agentilor care dau dovada de implicare, contribuind semnificativ la cresterea echipelor din care fac parte si, în ansamblu, la dezvoltarea si succesul francizei imobiliare, merita recunoscute sub forma unor premii.

Marcând rezultatele acestora,  premiile respective contribuie la întarirea motivatiei tuturor celor care performeaza în acest domeniu, inspirându-i totodata si pe colegii lor.

Una dintre modalitatile de recunoastere a meritelor agentilor RE/MAX este selectarea acestora în cluburi dedicate performantei în functie de comisioanele obtinute, procentul celor care ajung sa faca parte din aceste cluburi fiind de aproximativ 20% la nivel European.

Astfel, din fiecare tara în care franciza este prezenta cu birouri, sunt premiati acei agenti care au obtinut rezultate remarcabile, depasind pragurile de comisionare.

În România, anul acesta s-au calificat 3 agenti în doua dintre aceste cluburi de recunoastere a meritelor profesionale – Executive Club, pentru care se califica aceia care obtin peste 50.000 de dolari din comisioane într-un an, si 100% Club, pentru care sunt selectati profesionistii care obtin peste 100.000 de dolari din comisioane.

”Rezultatele colegilor nostri reprezinta o noua dovada a efervescentei pietei imobiliare locale, în care sunt anuntate noi si noi proiecte în toate orasele mari si în care tranzactiile efective nu întârzie sa apara”, a declarat Razvan Cuc, Presedinte RE/MAX România.

Mihaela Keller este pentru al II-lea an consecutiv cel mai bun agent  RE/MAX România dupa comisioanele declarate, fiind din nou calificata pentru 100% Club, cu peste 100.000 de dolari obtinuti în urma tranzactiilor intermediate.

Ea are o experienta de 4 ani în real estate, cu peste  100 de tranzactii încheiate de-a lungul carierei, pe segmentul rezidential – în special case si vile. Pe lista celor mai importante tranzactii încheiate de Keller se numara si o cladire istorica cu o valoare ce se apropie de 1.000.000 Euro.

Nelida Georg este anul acesta cel mai bun agent RE/MAX România dupa numarul de tranzactii realizate, aflându-se pe locul al doilea în functie de comisioanele declarate. Ea s-a calificat astfel pentru Executive Club, reusind sa obtina mai mult de 50.000 de dolari din comisioane. Georg activeaza de 9  pe piata imobiliara, cu peste 500 de tranzactii realizate în total, pe segmentul rezidential.

Al III-lea reprezentant al RE/MAX România care a fost inclus în elita europeana a agentilor imobiliari este Constantin Cristescu, el depasind pragul de 50.000 de dolari din comisioanele obtinute si fiind inclus de asemenea în Executive Club. Experienta lui Cristescu în real estate însumeaza 7 ani, timp în care a încheiat peste 100 de tranzactii în special pe segmentul comercial.

Despre RE/MAX

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiintata în 1973 în Denver, are astazi peste 6.300 de birouri si peste 100.000 de agenti afiliati în peste 100 de tari din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de tari, cu 1.600 birouri si 17.000 de agenti, continuând sa se extinda.

Sign_closeup_3

www.remax.ro 

Vizualizari: 2.182

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *