11.28.2021 14:14

Cel mai frumos material: lemnul

Inspiratia din natura vina tot timpul cu cele mai bune rezultate. lemnul este unul din cele mai frumoase materiale care il poti folosi pentru a pune in aplicare ideile mai putin previzibile.

Lemnul-cel-mai-frumos-material-Twig-Pencils-Bundle-of-Five-rustic-wooden-pencils-copy

Cum il poti folosi in casa:

In bucatarie il poti folosi pe post de blat sau insula de bucatarie, daca nu esti chiar genul conformist. Lemnul uzat, cu patina, finisat cu ceara, ulei sau lac va arata grozav de bine.

michelle-kaufmann-ash-table

O alta intrebuitare ar fi grinzile din lemn care dau o valoare incontestabila oricarei incaperi si acolo unde este posibile, acestea merita salvate.

Lemnul-cel-mai-frumos-material-33051_Press_3-Dining-table-Casa-and-Chair-Anette-copy

Lemnul-cel-mai-frumos-material-New-Order-SDO-01-copy

Solutiile de integrare a lemnului in spatiile moderne sun felurite. De exemplu intr-o incapere cu forme simple si o paleta cromatica saraca, lemnul poate fi lasat natural, curat dar si decorativ: balustrada, barne, instalatii.

Lemnul-cel-mai-frumos-material-HA_PA_SB_Eiche_sepia_gekalkt_Tundra_strukturiert_01-copy

Cateodata mai trebuie sa iesim din monotonia care ne domina locuintele. O idee ar fi placarea peretilor cu scanduri de lemn sau chiar parchet.

Lemnul-cel-mai-frumos-material-Tea_843-copy

De cativa ani mania paletilor a ajuns si la noi. Oricate poze am vedea online parca nu ne mai saturam de ei. Sunt ieftini, ideile sunt multe si versatile.

13012014_lava4

Sursa. 

Vizualizari: 1.893
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *