02.26.2021 16:29

Ce trebuie sa stiti despre mocheta dale!

Mocheta dale este cea mai eficienta solutie in special pentru spatiile de birouri, insa poate fi folosita cu succes si in spatii publice, restaurante, scoli sau gradinite.

Mocheta dale (numita si mocheta modulara) este fabricata in forme in general patrate si are specific suport bitum pe fiecare placa, rigid dar usor de decupat la montaj. Cele mai populare dale de mocheta se livreaza la dimensiunile 50 cm x 50 cm.

Procesul de fabricatie in sine al suprafetei textile este tot tufting sau needlepunch, ca si la mocheta role, cu acelasi aspect: bucle, tuns etc. Diferenta o face insa suportul care, prelungind durata de viata in exploatare a mochetei, ii confera in acelasi in acelasi timp acesteia avantajul manevrabilitatii si al inlocuirii usoare in cazul uzurii pe portiuni. Dalele de mocheta nu sunt lipite permanent ci sunt fixate pe sapa autonivelanta sau pe alta suprafata, fie cu banda dubla adeziva, fie cu adeziv de tip “arici”, care le face interschimbabile fara efort.

Mocheta dale scurteaza timpul de montaj si fiind modulara permite accesul la pardoseala tehnica daca este cazul, schimbarea zonei unde s-ar putea produce eventuala deteriorare fara a fi nevoie sa se inlocuiasca pardoseala din intreaga incapere. De asemenea pierderile din timpul montajului sunt mai mici decat la mocheta rola datorita dimensiunilor de 50 cm x 50 cm ce se pot adapta oricarei dimensiuni.

Un alt avantaj pe care il ofera mocheta dale este acela ca exista nenumarate posibilitati de design, se pot combina culori diferite sau texturi diferite, obtinandu-se astfel un efect visual deosebit.

Avantajele mochetei dale:

  • este usor de inlocuit
  • instalare facila (indiferent de suportul care il au : bitul sau textil, sunt usor de montat)
  • este ideala pentru pardoselile flotante
  • ofera o diversitate mare de culori si design
  • rezistenta la trafic intens
  • rezistenta la foc si la razele UV
  • rezistenta la murdarie
  • constituie o bariera termica precum si fonica

informatii oferite de Stadt Construct 

Vizualizari: 2.043

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *