10.27.2021 3:44

„Castelul din Floresti”- evul mediu renaste in secolul 21

Exista proprietati care trec neobservate, la fel cum exista proprietati care iti trezesc interesul, iar de altele, pur si simplu te indragostesti iremediabil si vrei mai mult. Vrei sa treci dincolo de barierele unei prezentari, dincolo de fotografiile ce te-au facut sa visezi.

  

Acest sentiment l-am avut atunci cand am vazut oferta colegului nostru Adrian Bucur, specialist Blitz Imobiliare, coordonatorul departamentului case vanzari.

– Salut, Adrian! Spune-mi te rog mai multe. De ce casa si nu castel de vanzare?
– Intr-adevar, am preferat acest titlu simplu unuia pompos pentru ca aceasta oferta merita sa se prezinte singura. Nu are nevoie de onoruri sau, si mai rau, de etichete. Este o locuinta cu personalitate, un castel- cum spui tu- in miniatura, amplasat intr-o zona aerisita, care-i confera o si mai mare valoare.

– Spun „castel” pentru ca stilul mi-e foarte cunoscut.
– Din acest punct de vedere ai dreptate. Seamana cu Pelisorul din Sinaia, resedinta de vara a principilor mostenitori, din dorinta regelui Carol I. Castelul din Floresti a imprumutat, se pare,  mai multe elemente arhitecturale si decorative din stilul traditional al burgurilor germane din perioada Renasterii, cand lemnul din structura cladirilor era pus in valoare drept element decorativ.

– Sa trecem la partea tehnica. Care sunt caracteristicile proprietatii de vanzare din Floresti?
– Casa de 350 de metri patrati este amplasata pe un teren de 2.100 de metri patrati si, desi este o constructie mare, spatioasa, nu este opulenta. Are 6 camere, 3 bai, crama, camera jacuzzi si sauna. Finisajele sunt pe masura constructiei, lemnul si piatra imbinandu-se armonios, creand o atmosfera din alta epoca. Un rol important il ocupa mobilierul si obiectele decorative ce te fac sa respiri aer medieval si sa revezi scene cu cavaleri si printese.

– Totul are un pret, spunea cineva. Despre ce suma vorbim in cazul de fata?
– Pretul nici macar nu are importanta. Aici nu cumperi o proprietate ci o stare de spirit, un nou stil de viata. Trebuie punctat de asemenea faptul ca mai exista castele de vanzare in Ardeal, dar in niciunul dintre ele nu te poti muta imediat, fiind necesare lucrari costisitoare de reconditionare si reamenajare.

Iti multumim Adrian, iar cititorilor le spunem ca pot afla mai multe detalii si viziona un set complet de fotografii accesand oferta cu ID-ul: X3SH110PI de pe site-ul companiei Blitz Imobiliare.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri. 

Vizualizari: 3.244
http://www.forstyll.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *