01.20.2022 23:20

Casa aceasta inspira buna dispozitie

DOSarchitecture, un studio de arhitectura cu sediul in Marea Britanie, a finalizat in acest an o casa vesela, cu o personalitate adevarata in Londra. Luminoasa si plina de viata, inspira eleganta si confort.

Cozy-place-to-live-in

Partea din spate a casei gazduieste un atrium din sticla si sala de mese. E deschisa, oferind vederi minunate la gradina si este conectata la bucatarie si living. Literalmente, e cea mai mare loc din casa: puteti sa va relaxati si sa lucrati de aici, admira gradina inflorita, lua masa sau de ce nu, doar petrece timpul liber de relaxare, cu o carte buna si o vedere frumoasa.

Books-

Cheerful-interior

Closer-to-nature-

Colours-and-details1

Cozy-place-to-live-in

Details-decor

Elegant-environment

Vedeti texturile bogate, culorile si decorul proaspat! Fiecare detaliu selectat pentru a decora interiorul a fost atent alese pentru a crea un spatiu vesel de locuit si energie pozitiva. Infuzata cu lumina naturala,  casa se ​​simte aerisita si conectata la gradina din spate. Corpurile de iluminat uimitoare decoreaza intreaga zona sociala. Cu forme unice si dimensiuni, acestea adauga un sentiment de contemporan. „Starea buna de spirit care inconjoara casa rezida din experimentul de amestecarea unei game de stiluri diferite. Caracteristicile clasice se intrepatrund cu cele organice si moderne. Rezultatul? Un loc minunat, infuzat cu culori exuberante.

Elegant-house-in-London

House-in-London-interior

Kitchen-and-garden

Kitchen-colours-London-house

Little-Venice-project

Living-room-coziness

Lovely-Cheerful-interior

Room-for-children

Storage

Wallpaper-

Sursa. 

Vizualizari: 1.521

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *