12.06.2021 2:01

Carti pe post de ghivece

Cred ca toata lumea iubeste cartile, desi preferintele pot fi diferite. Exista oameni care iubesc cartile de istorie, carti de aventura, carti de dragoste, carti care trateaza o anumita disciplina, dictionare si lista poate deveni fara sfarsit.

 

diy-book-planter-06

Cartile sunt foarte practice, nu ocupa prea mult spatiu si va dezvaluie o lume minunata de informatii. Ele de asemenea, s-au dovedit a fi companioni extraordinari, deoarece nu te deranjeaza si te ajuta sa treci unele momente foarte usor si repede.

Poate nu v-ati gandit ca le puteti transforma in ceva frumos ca givece pentru plate odata ce s-au invechit sau sunt neatractive. Da, florile se pot pastra in carti si in alte moduri decat presate. Veti descoperi ca procesul este foarte simplu si aveti nevoie doar de: cateva carti vechi, plante, pamant , muschi, flori de tesatura, un cutit si folie.

diy-book-planter-03

Munca incepe cu un desen dreptunghi, de dimensiunea pe care o doriti pentru plantat . Apoi, trebuie sa taiati un spatiu adanc folosind cutitul. Spatiul trebuie sa fie sigilat cu folie si apoi va trebui sa puneti un strat de sol in acest spatiu. Acum sunteti gata pentru a planta plantele si se adaugati cateva flori de tesatura si muschi.

diy-book-planter-02

V-ar placea sa aveti asa ceva in casa voastra?

Vizualizari: 2.185

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *