05.16.2022 17:51

Birouri palet – un mod frumos de a economisi bani si pentru a personaliza biroul

Paletii din lemn sunt extrem de versatili si pot fi folositi nu doar pentru proiecte decorative pentru casa, dar, de asemenea, pentru a face piese reale de mobilier. De exemplu, un palet de lemn este de multe ori suficient pentru a face un birou frumos pentru biroul de acasa. Efectuarea propriului birou vine cu marele avantaj ca puteti alege exact marimea, forma si design-si in acest fel veti fi incantarti de birou chiar mai mult. Sa aruncam o privire la cateva exemple inspirate.

pellet-office-desk

Acest birou palet are un varf de sticla si un design foarte frumos si clar. Este ceva ce ar arata foarte frumos intr-un birou modern . Puteti include chiar si un spatiu de depozitare în proiectare, daca vreti.

Pallet_Desk

Acest birou este destul de interesant, deoarece baza este un tabel de lemn simplu, dar partea de sus este dintr-un palet. După cum puteti vedea, in partea de sus are compartimente de depozitare, foarte util în orice domeniu de lucru.

bureau

Iats un exemplu de un birou simplu facut dintr-un palet de lemn, unul care are un aspect curat, simplu si destul de modern. Are roti si acest lucru, face mai usor de deplasat în camera.

desk-chalkboard-wall

glass-on-top-for-pallets office-pallet  

Vizualizari: 2.929

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *