10.27.2021 3:00

Arta relaxarii: hamac si cada combinate pentru a obtine un obiect unic

Experienta pasnica a relaxarii intr-un hamac a fost imbunatatita prin combinarea cu confortul de inmuiere intr-o baie fierbinte. Prin ridicarea literalmente a experientei de scaldat intr-o sculptura suspendata, baia a fost reinventata ca un sanctuar contemplativ pentru relaxare. Acesta este fixata cu cleme din otel inoxidabil, care pot fi acoperite sau dezvaluite si nu atinge podeaua.

black-hammock-tub

Cada este umpluta cu ajutorul unui robinet de pe podea si apa se evacueaza din baza intr-un canal de scurgere in podea. Este realizata din fibra de carbon, care este utilizat pentru puterea sa intrinseca si capacitatea de a fi format in curbe complexe, in plus copiaza țesatura panzei unui hamac tipic.

design-hammock-tub

hammock-tub-5

Sub straturile de fibra de carbon se afla un miez din spuma, care izoleaza cada, adica baie ramane fierbinte pentru mult mai mult decat normal. La 2.7m lungime, aceasta este mai mult decat o cada de baie obinuita. Dimensiuni personalizate sunt disponibile, dar aceasta este conceputa astfel incat sa poata fi ajustata pana la 20 cm, pentru a permite instalarea flexibila. De asemenea, proiectul se gaseste pe rosu, albastru, galben, roz, bronz si argintiu.

hammock-tub-7

hammock-tub-9

hammock-tub-12

hammock-tub-15

hammock-tub-22 

Vizualizari: 2.298

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *