12.06.2021 2:46

Apartament mic cu solutii de stocare ingenioase

Acest apartament masoara un total de numai  37 de metri patrati. Nu este mult de spatiu, mai ales atunci cand exista atat de multe piese de mobilier pe care le doriti . Dar proprietarii acestui loc au venit cu o solutie foarte ingenioasa. Observati ca, in camera de zi, exista o platforma. Pe ea sta o canapea si o masuta de cafea. Platforma este destul de inalta si a necesitat o structura suplimentara , astfel incat utilizatorul sa poate ajunge acolo.

37m-apartment-ingenius

37m-apartment-ingenius3

37m-apartment-ingenius4

37m-apartment-ingenius5

Platforma pare sa aibă nici un folos la prima vedere. Realitatea e ca este o unitate de stocare foarte inteligenta. Interiorul platformei ascunde un pat. Ori de cate ori este nevoie de pat, trebuie doar sa fie scos de sub platforma. Solutia este foarte practica si ingeniosa. Ideea este deosebit de utila in cazul acestui apartament pur si simplu pentru ca este foarte mic.

37m-apartment-ingenius1

37m-apartment-ingenius6

37m-apartment-ingenius11

Apartamentul nu duce lipsa de alte solutii de depozitare ingenioase. De exemplu, observati ca in camera de zi exista două unitati de stocare principale, care sunt suspendate pe perete. Ele ofera spatiu de stocare foarte util si, din cauza culorii lor, par a fi parte din perete. O alta idee ingenioasa a fost de a include un spatiu de depozitare pentru biciclete, suspendat pe perete, nu ia nici spatiu si nu deranjeaza deloc. Mai mult decat atat, raftul dedesubt poate fi  utilizat pentru depozitare.

37m-apartment-ingenius7

37m-apartment-ingenius8

37m-apartment-ingenius9  

Vizualizari: 2.559

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *