01.28.2022 22:36

Apartament in Brazilia cu un aspect practic si un interior confortabil

Pentru o singura persoana este destul de greu sa se simta confortabil in 30 mp. Nu este nici macar aproape de ceea ce majoritatea oamenilor considera a fi spatiul ideal pentru o casa normala. Si totusi, astfel de apartamente mici exista si oamenii locuiesc in ele. Cand te gandesti la asta, nu e vorba de marimea apartamentului, ci despre cum te simti in el si cum este decorat.

Brasil-small-apartment-homedit1

Acest apartament mic masoara exact 30 de metri patrati si poate fi gasit in capitala Braziliei. Acesta poate fi mic, dar cu siguranta nu este inghesuit sau prea stramt. Asta pentru ca are un design si aspect foarte practic si rational.

Brasil-small-apartment-homedit2

Dupa cum puteti vedea, apartamentul are o camera mare, unde toate functiile se intalnesc. Este spatiu de locuit, zona de lounge, birou, sala de mese si bucatarie, toate intr-o singura incapere. Toate aceste functii sunt frumos delimitate.

Brasil-small-apartment-homedit4

Dispunerea apartamentului este practica si proprietarii se pot bucura de ea foarte mult. Camera principala este o zona mare, unde proprietarii se pot intalni cu prietenii, interactiona si socializa. Exista si optiunea de separare a spatiilor pentru mai multa intimitate.

Brasil-small-apartment-homedit

Acest tip special de aspect da impresia de spatiu mai mare decat este in realitate. In afara de faptul ca, apartamentul este mobilate si decorate inteligent, el are multe secrete ascunse si o multime de solutii inteligente de stocare.

Brasil-small-apartment-homedit7

Vizualizari: 2.053

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *