01.28.2022 22:16

Apartament fermecator in Madrid

Situat in Madrid, Spania, acest apartament a fost recent renovat si a devenit mult mai luminos si mai armonios. Desi imbunatatirile au schimbat cu siguranta intreaga atmosfera,  structura originala si locatia apartamentului fac acest loc atat de fermecator.

charming-madrid-apartment-decorated

charming-madrid-apartment-decorated1

Apartamentul are un living spatios, cu o bucatarie, un dormitor cu baie proprie si o baie de oaspeti. Nu e un loc spatios, dar este cu siguranta uimitor. Lucru meu favorit este faptul ca aveti posibilitatea sa pasiti in frumoasa gradina chiar din dormitor.

charming-madrid-apartment-decorated2

charming-madrid-apartment-decorated3

charming-madrid-apartment-decorated8

Proiectul de ansamblu interior al apartamentului este simplu. Albul este culoarea principala ia paleta de culori este destul de bogata si include atat nuante neutre, precum si culori mai dinamice si vibrante.

charming-madrid-apartment-decorated5

charming-madrid-apartment-decorated6

charming-madrid-apartment-decorated7

Podelele din lemn lacuit, in combinatie cu peretii albi dau un sentiment de curatenie si eleganta. Apartamentul este primitor si confortabil, culorile si texturile sunt combinate frumos si elemente de diferite stiluri se completeaza reciproc frumos. Piese vintage sunt amestecate cu elemente clasice, industriale si moderne. 

Vizualizari: 2.377

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *