01.28.2022 22:54

Apartament fermecator de doar 37mp

Acesta este un apartament spaniol construit in 1928, care este inca in stare excelenta. A fost renovat de mai multe ori de-a lungul anilor si a fost, de asemenea, foarte bine conservat.

 

floral-wallpaper-small-apartment

floral-wallpaper-small-apartment-living

floral-wallpaper-small-apartment-living1

Ultima renovare a rezultat intr-un decor interior foarte fermecator si elegant. Apartamentul dispune de tapet floral in zona de living, precum si in zona de dormitor, baie si sufragerie. Mai mult decat atat, pe balcon sunt flori frumoase si vegetatie.

floral-wallpaper-small-apartment-bedroom

floral-wallpaper-small-apartment-bedroomw

floral-wallpaper-small-apartment-balcony

Apartamentul are o suprafata totala de 37 de metri patrati. Nu e un apartament deosebit de mare, dar a fost decorat in asa fel incat sa para aerisit precum si confortabil si primitor. Este mobilat usor doar cu piesele necesare si cateva decoratiuni de bun gust. Mobilierul este un amestec modern si de epoca. Camera de zi are roz si  tapet verde floral , perne decorative pe canapea care se potrivesc cu peretii. Canapeaua este de culoare gri, in timp ce restul mobilierului este complet alb pentru a nu deveni coplesitor in termeni de culoare.Covorul este o pata mare de violetroz.

floral-wallpaper-small-apartment-bath

floral-wallpaper-small-apartment-kitchen

floral-wallpaper-small-apartment-kitchen1

floral-wallpaper-small-apartment-living2

Dormitorul are o tema albastru cu tapet floral si lanterne chinezesti agatate de tavan. Are o masa laterala foarte frumoasa, cu detalii complicate sculptate pe suprafata sa. Bucataria este destul de mare si a fost decorata cu o combinatie de portiuni albe si negre , unde tapetul floral este, de asemenea, vizibil. Este una dintre cele mai simple camere ale apartamentului.

Vizualizari: 4.294

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *