12.06.2021 2:04

Alegerea dezumidificatorului

nainte sa porniti cercetarile privind achizitionarea unui dezumidificator, este recomandat sa stabiliti ce asteptati de la un dezumidificator.


Criterii de alegere a unui dezumidificator

nainte sa porniti cercetarile privind achizitionarea unui dezumidificator, este recomandat sa stabiliti ce asteptati de la un dezumidificator: sa va mentina un nivel normal de umiditate n aerul locuintei dupa ce v-ati mutat; sa va extraga excesul de apa din sape, tencuieli, glet; sa va usuce un subsol, demisol sau o ncapere n urma inundatiei; nainte sa montati parchetul; pentru o arhiva sau muzeu; pentru piscine interioare sau alte destinatii cu probleme legate de umiditate.

Dezumidificator profesional sau casnic?
La ce utilizam un dezumidificator casnic? Dezumidificatoarele casnice au capacitati reduse, fiind utilizate n special pentru pastrarea unui nivel normal de umiditate n ncaperile deja locuite. Ele nu sunt suficient de puternice pentru a extrage apa din structura unei constructii, timpul de uscare fiind mult mai lung dect daca utilizati un dezumidificator profesional, implicit consumul de curent va fi mult mai mare. Utiliznd un utilaj casnic, nu veti avea certitudinea ca acesta a extras o cantitate suficienta de apa din sape sau tencuiala, pentru a fi siguri ca montarea parchetului se poate face n conditiile de garantie cerute de furnizor.

Un dezumidificator profesional se utilizeaza att pentru aplicatii casnice ct si industriale.

Avnd capacitati diferite, piese componente de calitate si consum redus, modelele de dezumidificatoare WD Austria se recomanda oricarui spatiu afectat de umezeala: de la pastrarea unui nivel optim de umiditate n locuinte, uscarea n urma inundatiilor, uscarea structurii unei constructii, a sapelor naintea montarii parchetului, dezumidificatoare pentru piscine, crame, arhive, muzee, subsoluri sau pivnite. Toate dezumidificatoarele WD sunt certificare din punct de vedere al igienei, sunt catalogate Low Energy consum redus de energie electrica, robuste si fiabile, silentioase si mobile.

Soldec va ofera servicii de nchiriere si achizitionare dezumidificatoare profesionale WD Austria, livrare direct din stoc, consultanta n probleme de umiditate, calcule si proiecte tehnice, masuratori de umiditate, montaj, transport si punere n functiune. Ne puteti contacta pentru informatii suplimentare:


Soldec – Cluj-Napoca, Str. Octavian Goga nr. 29
tel.: 0740 775 696; tel./fax: 0264 588 322; fax: 0364 814 537
e-mail: ciotlaus.m@soldec.ro; www.dezumidificare.ro
Vizualizari: 2.407
http://www.forstyll.ro/

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *