01.20.2022 23:17

Alb dramatic

Acest apartament dramatic in alb, este renovat de Vladimir Malashonok. Situat in inima Moscovei, este unul dintre acele spatii de locuit superbe care evidentiaza stil si clasa. Proiectantul rus a remodelat locul pentru o familie de doua persoane, cu un buget limitat, prin urmare, o parte din materialele utilizate au fost intr-adevar simple si ieftine (panouri laminate, gresie, gips).

Vladimir-Malashonok-apartment

In ciuda utilizarii excesive a albului, exista o serie de caracteristici care creeaza un efect wow . Forme (corpuri de iluminat si candelabre, decupari si detalii mobilier) contrastante si dinamice, domina interiorul.

Bathroom-details-1

bucatarie-utilata1

Modern-feel

white-apartment

All-white-and-brown

Bedroom-colours

Impeccable-white

Neat-decor-Moscow-apartment

White-and-brown-decor

White-decor

White-furniture

wood-and-white

O casa poate fi decorata superb cu bani putini si inca inspira eleganta si rafinament. Pentru a avea un loc care straluceste nu inseamna ca trebuie investita o avere. Trebuie gasiti gasiti oamenii potriviti pentru a renova. Spatiul renovat cuprinde sala, camera de oaspeti, camera de bucatarie / living combinat / sala de mese, biroul, dormitorul matrimonial cu o baie si o sala de gimnastica. Scopul designerului a fost de a crea un interior minimalist, dar dramatic, prin forme dinamice si contrast.”

wood-and-white-details

Sursa. 

Vizualizari: 1.842

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *