01.20.2022 22:14

Accentele de rosu aduc energie intr-un spatiu alb-negru

Nici mic dar nici spatios, acest apartament este combinatia perfecta de simplu, sic si spectaculos. Masoara un total de 56 de metri patrati si are un plan deschis. Bucataria si camera de zi impart acelasi spatiu si sunt frumos delimitate de o insula bucatarie care se potriveste cu fereastra alcov.

living-room-view-to-front-door

open-space-living-room-pops-of-red-togo-sofa

Spatiul de locuit are un aspect foarte ascutit si primitor. Canapea cu un design casual, creează o ambianta confortabila in timp ce serveste ca un punct focal viu-colorat pentru camera. Accente rosii de culoare vin sub forma de detalii , cum ar fi tava de pe masuta de  cafea, canapeaua si caloriferul.

modern-coffee-table-white-with-red-tray

open-space-kitchen-small-apartment-red-radiator

togo-sofa-red-against-bar

wall-mounted-tv

white-modern-kitchen-open-space

Ce e cu adevarat frumos este paleta de culori. E simpla, dar indrazneata si vibranta. Combo alb-negru este baza pentru tot decorul. Peretele de beton lustruit in camera de zi si accentele de lemn se echilibreaza reciproc minunat.

small-apartment-bedroom-floor-to-ceiling-hanging-cords-for-light

small-apartment-bedroom-white-painted-bricks

small-bathroom-apartment

small-bathroom-apartment-no-nightstand

small-bathroom-apartment-red-small-tiles-mosaic

In afara decontrastele de culoare, camera de zi are, de asemenea, o gama frumoasa de modele vizibile pe covor si perne. Masuta de cafea alba are o tava de servire incorporata si un design modern alb lucios.

Sursa. 

Vizualizari: 2.895

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *