01.28.2022 22:15

7 idei de design interior cu fototapet

Fototapetul permite designer-ilor si proprietarilor de locuinte sa decoreze peretii, mobilierul, usile sau pardoseala intr-un mod profesional si rapid.

Fotografiile personale, peisajele din natura, elemente arhitecturale, florile sau personajele animate pot fi transformate in fototapet 100% personalizat. Nu exista limite de dimensiune sau de creativitate.

Majoritatea designerilor folosesc fototapetul in proiectele rezidentiale sau comerciale, in interiorul cladirilor sau chiar in exterior. Fototapetul personalizat de interior este tiparit pe un material adeziv, cu o textura fina de canvas care confera un aspect substantial rafinat si profesional. Pentru aceste proiecte se recomanda montajul tapetului de catre persoane specializate.

In general, pentru proiectele din locuinte se aleg colectii de fototapet de stoc, cu imagini si dimensiuni predefinite, care au costuri mai mici. Se aleg peisaje sublime, elemente florale, urbane sau decorative. Pentru camera copilului, in general, se aleg secvente cu personaje Disney. Aceste colectii pot fi aplicate acasa, fara ajutorul unui specialist. Montajul se executa ca si in cazul unui tapet obisnuit.

Mai jos dezvaluim 7 idei de design creativ cu fototapet

1. Aplica fototapet care mareste spatiul

Alege modele care dau impresia ca spatiul se continua, dau senzatia de marire a camerei. Fototapetul aplicat integral pe perete te transpune mai convingator in aceasta ambianta si transforma camera intr-un spatiu ideal in care sa iti petreci timpul.

2. Aplica fototapet cu peisaje din natura daca apreciezi natura, peisaje montane, padurile verzi sau marea. Fototapetul cu peisajele este decorul ideal pentru relaxare.

3. Aplica fototapet cu o imagini decorative abstracte pentru a crea o ambianta sofisticata, insa neutra ca si semnificatie.

4. Aplica dimensiuni mai mici de fototapet daca ai la dispozitie un spatiu mai mic. Poti incadra imaginea de pe perete cu baghete albe din polistiren si vei obtine un tablou rafinat.

5. Aplica fototapet doar pe usa. Poti alege modele florale sau peisaje si vei crea o intrare originala in orice incapere.

6. Aplica fototapet tematic in camera copilului. Personajele animate si supereroii sunt pe placul copiilor si le stimuleaza imaginatia.

7. Fototapet personalizat in functie de ideile tale si de specificul spatiului

Avantajul in designul interior cu fototapet reiese din faptul ca poti alege din mii de imagini sau iti poti crea propria imagine, poti sa redefinesti spatiul, sa te transpui intr-un alt mediu, totul perfect adaptat spatiului disponibil.

phototapet

Despre Tiparo Foto

Tiparo.ro este un magazin online care promoveaza serviciile de tipar personalizat. Este locul in care vizitatorii gasesc machete de cadouri personalizate, create de designeri: felicitari, calendare, albume foto, colaje foto, stickere pentru perete sau masina si muuulte alte produse pe care ei le personalizeaza online, dupa preferintele lor. Propunem pentru personalizare produse clasice pe care le individualizam printr-un design creativ sau oferim idei originale de cadouri.

sursa: Comunicate de presa 

Vizualizari: 12.346

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *