12.06.2021 2:36

5 moduri de a afisa si accesorii de moda in casa ta

Cei mai multi oameni folosesc imbracamintea si accesoriile pentru a se decora. Dar ele pot servi, de asemenea, ca decoratiuni acasa in cazul în care sunt afisate in mod corect. Iata cateva idei pentru a aduce simtul modei ca decor casa ta.

hats

Accesorii cum ar fi palarii si posete, in special cele care nu s-ar putea purta de multe ori, poate servi la fel de interesant arta de perete. Doar atarna o serie de carlige de pe perete si atarna palarii sau genti de mana. Acest lucru poate fi deosebit de decorativ.

closet

Nu trebuie neaparat sa scoateti imbracaminte si accesorii din dulapul dumneavoastra, in scopul de a le face decoratiuni pentru casa.  Daca nu aveti un dulap inchis, puteti face face cu niste rafturi de imbracaminte in aer liber, care poate afisa toate culorile si modelele din garderoba ta. Puteti folosi rafturi pe fiecare parte pentru a tine pantofi si alte accesorii.

shoes

Pantofii pot fi unele dintre cele mai dificile accesorii de stocat, asa ca de ce sa nu le faci bucati de afisare? In loc de a le ascunde sub pat sau in cutii, le afisezi pe rafturi. Puteti avea un loc special dedicat pantofilor sau pur si simplu amesteca-i cu cartile si alte obiecte.

white-bedroom-design 

Vizualizari: 1.968

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *