10.20.2021 22:38

12 modele de perna haioase pentru decorul din dormitor tau

 

Te-ai plictisit de lenjeria din dormitorul tau? Noi iti vom arata cum sa iti faci noaptea mai frumoasa si visele mai placute.Scapa acum de vechea lenjerie, si readu-ti  zambetul pe buze atunci cand intri in dormitor.

 

Cine nu ar dori sa-si petreaca un pic mai mult timp in pat dupa ce se trezesc? E ceva ce ne gandim cu  toti, dar acum este scris pe perna.

Perna este elementul care poate da dormitorului  tau o atmosfera distractiva si interesanta, fara a fi pur decorativa. Functia de dublu va permite sa-l utilizati atat ca un accesoriu si ca o perna reala pe care sa dormiti. Exista o multime de modele distractiv de a alege. Ele pot avea citate amuzante scrise pe ele, forme amuzante si tot felul de alte detalii care sa le iasa afara.

Puteti crea, de asemenea, tot felul de combinatii amuzante utilizand doua perne. De exemplu, cei doi formeaza o mustata si patul arata ca un om francez rasfatat.

Acest set de 2 fete de perna este perfect pentru acele cupluri in care unul dintre parteneri nu pare sa respecte limitele de spatiu. Deci, care parte este a ta?

Proprietarii de caini vor aprecia acest design. Este un set de 2 fete de perna, ​​unul dintre care se extinde dincolo și marcheaza zona in care se afla, de obicei, cainele.


Desigur, exista, de asemenea, cuplurile care impartasesc spatiul lor in mod egal si aceste fete de perna iti arata intr-un mod simplu si distractiv.

Acest set de fete de perna ar fi un cadou perfect pentru o nunta. Este un set de domnul și doamna fețe de perna pe care un cuplu se pot odihni cu capul mandri de statutul lor.

Desi situatia reala nu este chiar amuzanta, puteti vedea in continuare partea de distractie in ea. Este un set de fete de perna care prezenta actiunile unui invadator in spațiu tau. Un cadou amuzant pentru noi parinti.

Perna este atat de moale si confortabila si tot ceea ce ii lipseste este ca te invita de fapt sa-ti apleci capul pe ele. Pentru tine este scuza perfecta pentru a face acest lucru. Aceasta perna de fapt face asta.

Iata un alt set de dragut perna concepute pentru cupluri. Acesta dispune de o fata de perna pentru un prieten sensibil si romantic, care viseaza la partenera sa care sta langa el. Desigur, puteti inversa rolurile.

O alta combinatie de distractie, de asemenea, pentru cupluri. Una dintre fetele de perna este de fata, simbol al frumusetii, iar celalalt este pentru omul care, in acest caz, este reprezentat ca fiara. Uneori,  poti face haz de lucruri poate fi foarte sanatos.

Nu e frumos pentru a apela la nume, dar e distractiv sa-l faci. Desi este un cliseu, lenes si excitat poate fi uneori aplicate pentru cupluri si e mai bine sa-l recunoasca si sa faca radeti impreuna  de ea decat sa va suparati.

Vizualizari: 7.328

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *