04.08.2020 16:22

Statistica serviciilor furnizate de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj a inregistrat in primele doua luni ale anului o crestere cu 16% a numarului total de cereri inregistrate si cu 46% a numarului de operatiuni solicitate din partea publicului fata de aceeasi perioada a anului trecut, precum si cresterea cu 39% la numarul de cereri si cu 75% la numatul de operatiuni solicitate din partea publicului, fata de aceeasi perioada a anului 2012.

01

In ceea ce priveste media nmarului de cereri/zi inregistrate in Registrul General de Intrare, acesta a crescut cu 25% fata de primele doua luni ale anului 2013 si cu 46% fata de aceeasi perioada a anului 2012.

Situatia serviciilor OCPI Cluj pentru luna februarie 2014 in comparatie cu luna februarie 2013.

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj a inregistrat in luna februarie 2014, la serviciile mixte de cadastru si publicitate imobiliara, o crestere cu 31% la numarul operatiunilor de inscriere a constructiilor si cu 1% la numarul de prima inscriere a terenurilor, fata de aceeasi luna a naului trecut.

Serviciul de Publicitate Imobiliara din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj, fata de luna februarie 2013, a inregistrat in luna februarie a.c. o crestere cu 40% la numarul de extrase pentru informare, iar scaderi s-au intregistrat la numarul de extrase pentru autentificare cu 20%, la inscrierea tranzactiilor imobiliare in cartea funciara cu 24% si la inscrierea ipotecilor/privilegiilor cu 10%.

Serviciul de Cadastru inregistreaza fata de luna februarie 2013 o scadere de 2% la numarul de lucrari de specialitate si cu 91% la numarul de titluri de proprietate emise.

Situatia comparativa a serviciilor furnizate de Oficiul de Cadastru Cluj pentru lunile februarie/ianuarie 2014.

Oficiul de Cadastru si publicitate Imobiliara Cluj a inregistrat in cadrul serviciilor mixte, de cadastru si publicitate imobiliara, o crestere cu 43% la numarul de operatiuni de prima inscriere a terenurilor in cartea funciara si cu 9% la numarul de inscrieri a constructiilo in luna februarie fata de luna ianuarie.

Serviciul de Publicitate Imobiliara a Inregistrat in luna februarie 2014 fata de luna ianuarie 2014, o crestere la numarul de extrase pentru informare cu 3%, la numarul de extrase pentru autentificare cu 5%, la numarul de tranzactii imobiliare cu 16% si la nuamrul de insriceri a ipotecilor/privilegiilor in cartea funciara cu 14%.

In ceea ce priveste operatiunile efectuate de Serviciul Cadasyru, fata de luna precedenta, numarul lucrarilor de specialiatete a scazut cu 0,3%, iar numarul titlurilor de proprietate emise cu 47%.

Situatia serviciilor OCPI Cluj pentru primele 2 luni ale anului 2014, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

In primele 2 luni ale anului 2014, Oficiul de Cadastru Cluj a inregistrat, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in cazul serviciilor mixte de cadastru si publicitate imobiliara, o crrestere cu 38% la numarul de cereri de inscriere a constructiilor si o scadere cu 8% la numarul operatiunilor de prima inscriere a terenurilor in cartea funciara.

In perioada ianuarie-februarie 2014, fata de aceeasi perioada a anului trecut, s-au inregistrat la numarul de extrase pentru autentificare cu 8%, la numarul operatiunilor de inscriere a tranzactiilor imobiliare cu 10% si la numarul de inscrieri a ipotecilor/privilegilor cu 10%.

In cazul operatiunilor de cadastru, Oficul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Cluj a inregistrat o scadere cu 10% la numarul de lucrari de specialitate si cu 87% la numarul de titluri de proprietate emise in primele 2 luni ale anului curent fata de aceeasi perioada a anului trecut.

lucraricadastru

Sursa.

 

  

Vizualizari: 1.873
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>