08.03.2020 8:47

Sala Polivalenta Cluj

Primaria Cluj-Napoca a semnat cu societatea CON-A contractul pentru construirea Salii Polivalente de pe Aleea Stadion


Sala Polivalenta Cluj

Primaria Cluj-Napoca a semnat cu societatea CON-A contractul pentru construirea Salii Polivalente de pe Aleea Stadion

Primaria a atribuit licitatia de lucrari privind proiectarea si constructia salii multifunctionale de sport, de pe Aleea Stadion f.n. ofertantului SC CON A SA in asociere cu SC Inter Sport SRL, SC Nisal SRL, SC Dico si Tigananas SRL si SC Plan 31 Ro SRL

Proiectarea, executia si finalizarea lucrarilor a fost adjudecata la pretul de 50.926.063,83 de lei, iar durata de executie va fi de 36 de luni astfel. Valoarea contractului pentru partea de proiectare este de 2.895.431,00 lei, iar termenul de realizare este de 6 luni, iar valoarea lucrarilor de executie se cifreaza la 48.030.632,83 lei, termenul de finalizare fiind de 30 de luni de la data predarii proiectului si eliberarea ordinului de incepere a lucrarilor.

Aceasta sala multifunctionala cu capacitatea pe care o ofera, de peste 7.000 de locuri si posibilitatea de a gazdui evenimente de orice fel, atat sportive cat si culturale va asigura Clujului o pozitie foarte vizibila pe harta evenimentelor europene, sau chiar mondiale importante” a declarat primarul Sorin Apostu.

Conform proiectului, sala multifunctionala va avea o capacitate de 7.109 locuri, un parking pe doua nivele, precum si spatii anexe necesare, de la spatii de alimentatie publica, la cele exterioare de detenta. In privinta cladirii, aceasta va avea trei zone relationate cu sala principala, respectiv o zona VIP, o zona a publicului si o zona a sportivilor.

In zona VIP va exista un foaier, sali de sedinte si conferinte, birouri administrative, si loje VIP, cabine tehnice pentru sala si zona de supraveghere si anexe.

Partea destinata publicului va fi organizata pe trei niveluri, din care primele doua vor avea rol de a permite accesele in sala, iar cel de al treilea, va adaposti un spatiu panoramic in care se va putea organiza un bar restaurant, cu vedere spre Somes.

In cea de a treia sectiune a cladirii, destinata sportivilor, sau dupa caz, artistilor, pentru momentele in care sala va gazdui evenimente culturale, proiectul prevede vestiare pentru doua echipe, birouri, sali pentru tratamente si intretinere, spatii destinate controlului antidopping, sala de antrenamente cu anexe de depozitare, precum si zona tehnica a cladirii, centrala termica spatii pentru depozitare, etc …

Totodata sala va permite montarea de diferite terenuri pentru mai multe sporturi, de la hockei. patinaj artistic si sportiv, la baschet, handbal, gimnastica, scrima, box, badminton, competitii cu arcul, aikido, sau alte sporturi de sala.

Sala multifunctionala va avea dotarile necesare asigurarii accesului persoanelor cu scaun cu rotile, avand in proiect si 20 de locuri special destinate acestora.

Va reamintim ca licitatia a avut loc in 19 noiembrie 2010, pe portalul electronic de licitatii publice, SEAP. Ofertele depuse in termen au fost:

- CON A 50 926 063,83 lei fara TVA 36 luni calendaristice
- DAFORA 88 273 678,21 lei fara TVA 36 luni calendaristice
- ACI 91 874 820 lei fara TVA 36 luni calendaristice

sursa: Biroul Mass-media, Primaria Cluj-Napoca
 

Vizualizari: 1.639

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>