03.29.2020 19:10

Rate mai mici decat chiriile

Pentru garsoniere si apartamente cu doua camere, ratele la Prima Casa sunt cu 20% mai mici decat chiriile. S-a efectuat un studiu comparatic in noua zone ale Bucurestiului cat si in  noua orase din tara (Cluj Napoca, Iasi, Constanta, Craiova, Oradea, Brasov, Ploiesti, Sibiu, Timisoara) care reflecta diferentele intre chiriile lunare si ratele la credite prin programul prima Casa.

Diferentele dintre rate si chirii sunt semnificative in special la cele mai solicitate categorii de locuinte – garsonierele si apartamentele cu doua camere.

De exemplu, pentru o garsoniera in Berceni si Giurgiului (Sectorul 4, Bucureşti), un cumparator prin programul Prima Casa plateste o ratade 164 de euro/luna, in timp ce un chirias plateste 200 de euro/luna.

Rezultatul pe termen lung, chiar si cu 20% in plus fata de chiria lunara, ramane mai avantajos. Valoarea maxima finantata prin programul Prima Casa pentru un apartament vechi este de 57.000 de euro.

prima-casa

Citeste mai mult.

 

Vizualizari: 1.482
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>