04.08.2020 16:14

Plata taxelor si impozitelor locale de pe telefon

Clujenii vor putea sa plateasca, de la jumatatea acestei luni, taxele si impozitele locale folosind un QR cod care va fi de acum inainte trecut pe instiintarea de plata pe care oamenii o primesc acasa, in posta, la inceputul anului.

QR Code, Smartphone


Primarul Emil Boc a explicat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, cum functioneaza acest sistem de plata, pentru care este nevoie ca utilizatorul sa aiba un smartphone sau o tableta. “Fiecare cetatean al municipiului primeste, potrivit legii, o inştiintare de plata si i se comunica ca are de platit o anumita suma, impozit pe cladire sau teren, in functie de ce are fiecare. Aceasta scrisoare va fi distribuita incepand cu data de luni. In momentul in care cetatenii vor primi aceasta instiintare, vor putea, imediat, sa plateasca impozitul si taxa locala, fara sa mai faca niciun drum la primarie, utilizand un smartphone sau o tableta”, a spus primarul.

Potrivit informaţiilor furnizate de primărie, in prima zi din acest an in care s-au putut plati taxe si impozite, 56 de persoane au utilizat modalitatea de plata on-line, care nu este, deocamdata, mai populara decat clasica metoda de plata la ghiseu.

19_CLIIMA20140116_0082_5

Cititi mai mult aici

Vizualizari: 1.444

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>