04.08.2020 16:20

Orasul Comoara

A fost adjudecata licitatia pentru refacerea Orasului Comoara

Primaria Cluj-Napoca a adjudecat licitatia pentru executia lucrarilor proiectului „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara,  modernizare cai de acces spre centru istoric”.

SC Viarom Construct SA a fost desemnata câstigatoarea acestei licitatii, având oferta financiara de 16.953.107,12 lei fara TVA (fata de 24.291.200,72 lei fara TVA , cât reprezenta valoarea estimata).

Durata de executie a proiectului este de 14 luni. Vor fi modernizate str. Memorandumului, Calea Motilor, str. Avram Iancu si str. I.C. Bratianu.

Pentru aceasta licitatie au fost depuse 5 oferte:
- Antrepriza de reparatii si Lucrari ARL Cluj SA
- Diferit SRL – Kiat Group Construct
- SCC Napoca – Imob Lux Construct
- SC Viarom Construct SA
- SC Construct Perom SRL

A fost respinsa ca fiind inacceptabila oferta celor de la SCC Napoca – Imob Lux Construct din cauza nerespectarii prevederilor HG nr. 925/2006 (garantia de participare a fost emisa pentru ofertantul “SCC Napoca SA” fara a reflecta faptul ca ofertant este asocierea SCC Napoca SA cu ImobLux Construct).

Ofertele firmelor SC ARL Cluj SA si SC Construct Perom SRL au fost respinse, de asemenea, din cauza nerespectarii cerintelor caietelor de sarcini.

Criteriul de atribuire ”pretul cel mai scazut” a fost aplicat doar asupra ofertelor admisibile – cea a firmei Diferit SRL – Kiat Group Construct (19.772.290,60 lei fara TVA) si a firmei SC Viarom Construct SA (16.953.107,12 lei fara TVA).

Cluj

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca 

Vizualizari: 1.891

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>