05.31.2020 17:33

Locuinte in regim ANL

Termene si conditii pentru nregistrarea dosarelor pentru locuinte n regim ANL. Acte necesare: criterii de acces in locuinta si de ierarhizare stabilite prin punctaj.


Locuinte in regim ANL

Termene si conditii pentru nregistrarea dosarelor pentru locuinte n regim ANL

n conformitate cu prevederile HCL nr. 24 din 25 ianuarie 2011 preluarea dosarelor cuprinznd actele necesare completarii cererilor depuse pna la data de 31 decembrie 2010, pentru obtinerea unei locuinte n regim de nchiriere construite de catre Agentia Nationala pentru Locuinte, se face la Centrul de Informare pentru Cetateni, situat n str. Motilor nr. 7, ghiseu ANL, zilnic, ntre orele 9-15.

Data limita de depunere a acestora, este 28 februarie 2011.

Obtinerea Formularului de nscriere si a listei cu actele necesare completarii dosarului, se face direct la Centrul de Informare pentru Cetateni sau de la sediile primariilor de cartier, precum si de la Biroul Solicitari Locuinte etaj 2, cam. 98, sau de pe site-ul Primariei municipiului Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro/Locuinte.

Actele Necesare

A. Criterii de acces locuinta

1. Acte de identitate, n copie si original (pentru conformitate)

2. Declaratii autentificate din care sa rezulte ca titularul cererii de locuint si ceilalti membri ai familiei acestuia – sot/sotie, copii si/sau alte persoane aflate n ntretinerea acestuia, nu detin si nu au detinut o alt locuint n proprietate si/sau s nu fie beneficiarul unei alte locuinte cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unittii administrativ-teritoriale sau a unittii n care si desfsoar activitatea, n municipiul Cluj-Napoca

3. Adeverinta de la locul de munca sau alte acte din care sa rezulte ca solicitantul si desfasoara activitatea profesionala pe durata nedeterminata, n municipiul Cluj-Napoca

B. Criterii de ierarhizare stabilite prin punctaj

1.1. Copie a contractului de nchiriere n spatiul locativ privat, n derulare, cu valabilitate de cel putin un an, nregistrat la Administratia Financiara, copie a actului de identitate cu viza de resedinta, precum si declaratii autentificate la notar din care sa rezulte suprafata locativa detinuta conform acestui contract si componenta familiei titularului.

1.2. Declaratie autentificata la notar a proprietarului locuintei din care sa rezulte ca titularul cererii si membrii familiei acestuia sunt tolerati n spatiu, copie dupa actul de identitate cu viza de resedinta precum si declaratie autentificata la notar referitoare la suprafata totala locativa si numarul total de locatari care locuiesc mpreuna n aceasta unitate locativa.

2. Acte de stare civila n copie legalizata:
– Certificat de casatorie
– Certificat de nastere pentru fiecare copil

3. Certificat eliberat de catre comisia medicala de expertiza, din care sa rezulte ca boala de care sufera solicitantul sau un alt membru al familiei, ori aflat n ntretinere, necesita, potrivit legii, nsotitor sau o camera n plus.

4. Numarul de nregistrare a cererii de luare n evidenta pentru nchirierea unei locuinte construite de catre A.N.L.
Vor fi acordate puncte pentru fiecare an integral de vechime a cererii.

5. Copie autentificata a diplomei pentru ultima forma de nvatamnt absolvita sau, dupa caz, copie legalizata a adeverintei emise de unitatea de nvatamnt, ce tine loc diplomei care nca nu a fost eliberata sau care a fost pierduta.

6.1. Adeverinta prin care se certifica faptul ca titularul cererii de locuinta provine dintr-o casa de ocrotire sociala.

6.2. Act de adoptie sau cerere de adoptie.

6.3. Hotarre judecatoreasca irevocabila de evacuare din case nationalizate sau, dupa caz, proces-verbal de evacuare ntocmit de executor judecatoresc.

sursa: Primaria Cluj-Napoca
 

Vizualizari: 981

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>