04.08.2020 16:10

Invata cum sa cureti masina de spalat

Stiai ca masina de spalat trebuie curatata astfel incat murdaria acumulata sa nu ajunga la hainele curate. Exista un procedeu simplu format din trei pasi care trebuie facut odata la 9 luni.

 

washing-machine_1721363c

Pasul 1. Porneste un ciclu normal de spalare cu apa fierbinte, fara haine. Mai ai nevoie de doua cani de otet in locul detergentului pentru a combate evolitia bacteriilor.

Pasul 2. Interiorul masinii de spalat se poate curata cu un amestec de un sfert de cana de otet si un sfert de cana de apa fierbinte. Foloseste aceasta mixtura, plus un burete si o periuta de dinti, pentru a-ti curata interiorul masinii de spalat. Sa fii atenta in special la recipientul pentru detergent , interiorul usii, si, daca ai o maaina de spalat cu incarcare frontala, la garnitura de cauciuc. Poti curata si exteriorul masinii de spalat cu aceasta solutie.

Pasul 3. Mai ruleaza inca un ciclu normal de spalare in gol , fara detergent sau otet. Atat!

Tu cat de des iti cureti masina de spalat?

Sursa. 

Vizualizari: 1.487

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>