03.28.2020 23:59

Garsoniere la preturi minuscule

Bancile pentru locuinte scot la licitatie garsoniere la preturi minuscule, iar cei care dispun de rabdare dar si numerar pot cumpara locuinte ale caror pret pleaca de la 2.800 Euro.

apartamente

In Arad o banca liciteaza o locuinta pentru care pretul porneste de la 2.800 Euro. In Galati, Banc Post vinde un apartament cu 4 camere la pretul de 14.233 Euro. In orasele mai mari pretul cerut este mai mare dar chiar si asa este muc in comparatie cu preturile pieteti. Aici preturile incep de la 9.000 Euro si pot ajunge la 18.000 in cazul unei garsoniere in Bucuresti.

Unii intreprinzatori au speculat oportunitatile si pun la cale mici afaceri imobiliare. Unul dintre cumparartorii care a transformat participarea la aceste licitatii intr-un mic business, este de parere ca poti scoate un profit frumusel din vanzarea imobilului daca faci si unele imbunatatiri. Desigur apartamentul trebuie sa fie si intr-o zona buna ca sa o poti valorifica.

La nivel national sunt scoase 170.600 de proprietati potrivit datelor Regitrului Electronic de Publicitate a Vanzarilor Bunurilor Supuse Executarii Silite.

chilipiruri-de-la-ra-apps-apartamente-in-zona-0-a-capitalei-scoase-la-licitatie

Citeste mai mult pe rnews.

  

Vizualizari: 1.861

Comentarii (1):

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>