08.03.2020 10:09

Canalizare pe Calea Turzii

Primaria a autorizat inceperea lucrarilor la reteaua de canalizare pe Calea Turzii

Canalizare pe Calea Turzii

Primaria a autorizat inceperea lucrarilor la reteaua de canalizare pe Calea Turzii

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta ca incepand cu data de 12 iunie 2009, Compania de Apa Somes a primit autorizatia de executie la lucrarile de extindere canalizare pe Calea Turzii intre numerele 221 si 265, pe partea stanga la urcare, intre str. Buna Ziua si drumul spre Faget.

Lucrarile vor fi executate de Grup 4 Instalatii, contractat de Compania de Apa Somes, si vor fi realizate intre orele 19.00 – 06.00.

Avand experienta de anul trecut, cand efectuarea acestor lucrari a adus o serie de nemultumiri in randul conducatorilor auto, datorate restrictiilor de circulatie, Primaria a luat o serie de masuri pentru a preveni pe cat posibil ambuteiajele de trafic ca urmare a ingustarii partii carosabile in vederea executarii lucrarilor. Astfel, pentru a se pastra totusi doua benzi de circulatie pe sens, latimea acestora va fi diminuata si vor fi separate prin balize.

De asemenea, primaria nu a autorizat efectuarea lucrarilor pe tronsoane mai mari de 50 m, si a conditionat autorizarea de semnalizarea lucrarilor cu indicatoare de restrictii de viteza, ocolire, lucrari si balize de separare a benzilor de circulatie.

Termenul de finalizare a lucrarilor, conform autorizatiei emise de Primaria Cluj-Napoca, este 15 august 2009.

sursa: Biroul mass-media – Primaria municipiului Cluj-Napoca

 

Vizualizari: 1.420
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>