07.05.2020 19:50

Editia a III-a: Târgul de Imobiliare, Constructii si Amenajari

Cea de-a III-a editie a Târgului de Imobiliare, Constructii si Amenajari se deschide weekendul 21-23 februarie 2014, la Polus Center Cluj

Au mai ramas doar câteva zile pâna la deschiderea celei de-a III-a editii a Târgului “Acasa de la A la Z”, gazduit de centrul comercial Polus Center din Cluj.

Ce aduce în plus aceasta editie? Pentru început, o varietate în ofertele imobiliare: apartamente de 2, 3 si chiar 4 camere, în zone diferite ale Clujului, la preturi care variaza de la 800 Euro/mp pâna la 1.300 Euro/mp, pentru cei care doresc o locuinta de lux.

Clujenii care opteaza pentru o constructie în regim propriu vor putea alege sa viziteze standurile birourilor arhitecturale prezente la eveniment. Firmele de proiectare pun acum la dispozitia clientului si optiunea de casa all inclusive: proiectare, constructie, amenajare si mobilare.

Separat de achizitionarea unei case sau constructia ei, expozantii prezenti la Târgul “Acasa de la A la Z”, aduc si solutii complete si economice de încalzire a locuintei lor. Astfel avem firme care produc sau distribuie: seminee pe lemne sau peleti, pompe de caldura si încalzire în pardoseala, panouri solare si fotovoltaice si panouri radiante cu infra rosu.

Editia a III-a a Targului “Acasa de la A la Z” are ca partener principal pe unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata autohtona a materialelor de constructii si finisaje: Compania Ambient, care ofera familiilor solutia de incredere in proiectele de constructie sau renovare.

Printre firmele (brandurile) prezente se numara urmatorii:

- Ambient – Retailer autohton distribuitor de material de constructii si finisaje

- Welt Imobiliare – Firma cu renume în domeniul imobiliarelor

- Downtown Residence –Aansamblu residential de lux prezentat de dezvoltatorii hotelului Hampton by Hilton Cluj-Napoca, ofera apartamente moderne ultra-finisate situate în inima orasului

- Coldwell Banker Transilvania – Agentie care ofera consultanta imobiliara

- Carbia – Distribuitor de usi de interior si exterior

- Dos Solar Strom – Distribuitor de panouri fotovoltaice si led-uri

- Bioencal – Distribuitor oficial al marcii Ecoforest din Spania, seminee pe peleti si lemne

- Dragus – Producator de panouri radiante cu infra-rosu

- Doralex Com – Dezvoltatorul ansamblului rezidential Sunny Hill Residence

- Woody Pellets – Produs de top din domeniul peletilor dezvoltat de compania Doralex Com

- Rosol Energy – Firma distribuitoare de panouri fotovoltaice

- Aiografic – Birou de arhitectura si design interior

- Ecoinstal – pompe de caldura – Comercializeaza pompe de caldura, încalziri în pardoseala si solutii pentru case pasive

- Citadela Residence – Ansamblu rezidential care ofera apartamente cu 1,2 si 3 camere în Cluj-Napoca

- Gabriel Petrisor Construct – Firma de arhitectura si dezvoltator imobiliar

- Conpac Arhitect – Firma care ofera solutii complete de proiectare, constructie si amenajare a unei locuinte

- Grupul de firme Drusal SA si Florisal SA – Dezvoltatorii proiectului Platinia, Premium – Firma distribuitoare de electrocasnice incorporabile de lux, printre brandurile comercializate aflandu-se Miele, AEG, Liebherr, Electrolux.

“Acasa de la A la Z” – Târg de imobiliare, constructii si amenajari îsi asteapta vizitatorii în perioada 21 – 23 Februarie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!

Banner

Contact: Anca Stir – 0745-472.717; anca.stir@adshopcluj.ro; office.adshop@gmail.com; www.adshopcluj.ro 

Vizualizari: 1.511

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>