04.03.2020 10:30

Târgul EcoLogica

Târgul EcoLogica îsi asteapta vizitatorii în parcarea Cora Cluj-Napoca

Singurul târg de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania îsi asteapta vizitatorii în parcarea celui mare mare Centru Comercial independente din Cluj-Napoca, Hipermarketul Cora!

Vreme de 4 zile, din 10 pâna în 13 mai, clujenii interesati de constructia si încalzirea unei case prin mijloace ecologice eficiente sunt invitati sa treaca pragul târgului pentru a cere si primi informatii pretioase de la reprezentantii firmelor participante.

Cu peste 20 de firme si institutii publice înscrise la prima editie, organizatorii spera ca a doua editie sa fie îmbogatita prin oferte cât mai variate si solutii ecologice cât mai inovative.

Panouri solare, pompe de caldura, panouri cu infrarosu, sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, încalzire în pardoseala, sisteme eoliene si fotovoltaice, biocombustibil si autoturisme electrice, toate pot fi puse în functiune si mai apoi vizualizate la Târg.

Înscrierea pentru EcoLogica a început deja, iar firmele doritoare pot cere oferte si se pot informa pe blogul evenimentului www.cluj-ecologica.blogspot.com sau la adresa de e-mail: proiect@monitorulcj.ro.

Târgul EcoLogica îi asteapta pe clujenii interesati de protejarea mediului în perioada 10-13 mai, în parcarea Hipermarketului Cora Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de Monitorul Events în parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca si Hipermarketul Cora Cluj-Napoca.

Parteneri:

Centrul de Transfer Tehnologic Cluj-Napoca (CENTI)

Parteneri media:

Monitorul de Cluj, revista Casa Construct, site-ul www.casa-construct.ro, monitorulcj.ro, Radio Zu, www.ecomagazin.ro, www.orasulcluj.ro, www.baboom.ro, www.msdi.ro. 

Vizualizari: 1.381

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>