09.27.2020 20:34

Târgul EcoLogica | 16-19 mai 2013 | Cora Cluj

Eficienta energetica si constructii ecologice la Târgul EcoLogica!

Pregatirile pentru evenimentul dedicat energiei regenerabile si constructiilor ecologice, Târgul EcoLogica, sunt în toi.

În perioada 16-19 mai 2013, parcarea Cora Cluj va gazdui evenimentul care doreste sa transforme modul în care clujenii percep notiunea de “energie verde”.

În cele 4 zile de târg, vizitatorii vor putea afla despre modul în functioneaza, cât consuma si cât costa un panou solar, un cazan pe lemne sau peleti, un panou fotovoltaic, o casa modulara sau o pompa de caldura.

Totodata, consultantii financiari prezenti la târg vor expune modalitati de creditare pentru aceste sisteme, cele mai bune oferte de finantare, atât pentru persoane fizice cât si pentru persoane juridice.

Printre participantii de anul acesta se numara firme cu prestigiu în domeniul energiei regenerabile si constructiilor ecologice, atât din tara cât si de peste hotare, dintre care enumeram:

- Dragus

- Ecoinstal IT Consult

- Timat Impex

- Brantner Veres

- Solar Focus cu brandurile – Solar Focus, Oventrop

- Kalorina Bio cu brandul Tatano

- ITechsol

- Defro

- NLD Profile

- Natural Stone

- Compania de Apa Somes SA

- Garanti Bank

- Rosal Cluj

Târgul EcoLogica se afla la a 3-a editie si este cel mai important eveniment de nisa din Transilvania. Clujenii sunt asteptati în perioada 16-19 mai 2013, între orele 10.00 – 19.00, în parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a lua contact cu tot ce înseamna mijloacele alternative de încalzire si constructie a unei locuinte.

Eveniment organizat de AD Shop Cluj-Napoca în parteneriat cu Monitorul de Cluj si Cora Cluj-Napoca. 

Vizualizari: 1.505
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>