08.11.2020 3:24

Târgul de Imobiliare, Constructii si Amenajari

A mai ramas doar o saptamâna pâna la începerea celei de a III-a editii a Târgului de Imobiliare, Constructii si Amenajari

Pregatirile pentru deschiderea editiei cu numarul trei a Târgului “Acasa de la A la Z” sunt în toi.

Participantii s-au înarmat cu reduceri substantiale pentru aceasta editie la o gama diversificata de produse de amenajare, constructie si de încalzire.

Firma Bioencal, reprezentanta Ecoforest din Spania vine cu reduceri de pâna la 20% la seminee pe peleti si lemne, în vreme ce Carbia, distribuitor de usi de interior si exterior aduce o oferta imbatabila la produsele comercializate.

Daca dezvoltatorii imobiliari îsi prezinta ofertele din cele mai variate cu preturi începând de la 800 Euro/mp, firmele care produc sau distribuie mijloace de încalzire ecologice precum pompe de caldura, panouri fotovoltaice sau panouri radiante promit discount de pâna la 15%.

Pentru clujenii interesati sa construiasca în regie proprie, firmele prezente ofera solutii la cheie. De la achizitionarea terenului în zonele dorite de client, la proiectarea locuintei, constructia propriu-zisa si amenajarea ei pâna la stadiul final. Preturile difera de zona în care se construieste, marimea locuintei si alegerile în ceea ce priveste finisajele.” Au declarat organizatorii.

Si pentru a III-a editie ne bucuram de sprijinul unuia dintre cei mai importanti retaileri de pe piata autohtona a materialelor de constructii si finisaje: Compania Ambient, care ofera familiilor solutia de încredere în proiectele de constructie sau renovare.” A declarat Alina Boros, reprezentantul firmei organizatoare, Ad Shop.
“Acasa de la A la Z” – Târg de imobiliare, Constructii si Amenajari îsi asteapta vizitatorii în perioada 21 – 23 Februarie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!

Banner

Contact: Anca Stir – 0745-472.717
anca.stir@adshopcluj.ro
office.adshop@gmail.com 

Vizualizari: 1.450

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>