08.03.2020 9:18

Targ de Imobiliare, Constructii si Amenajari

Luna februarie aduce a III-a editie a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari, “Acasa de la A la Z”

Editia a 3-a a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari va avea loc, anul acesta, in weekendul 21 – 23 Februarie 2014 in incinta Polus Center Cluj.

Ca si pana acum, clujenii vor fi intampinati cu oferte variate de locuinte gata construite in ansambluri de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere din zone diverse ale Clujului. Puteti opta pentru o locuinta intr-o zona ultracentrala la preturi incepand de la 1.200 Euro/mp sau o zona periferica la preturi semnificativ reduse.

De asemenea, pentru cei care doresc sa construiasca in regim propriu, vom avea expozanti care pun la dispozitia clujenilor casa completa. “O singura firma poate sa: achizitioneze terenul dorit, sa construiasca locuinta conform specificatiilor, sa o finiseze si mobilize si sa aranjeze spatiul exterior. Practic clientul primeste casa la cheie in decursul a catorva luni sau, in functie de bugetul alocat” au declarat organizatorii.

Pentru partea de amenajare, expozantii prezinta solutii de incalzire neconventionala, precum seminee, pompe de caldura, incalzire in pardoseala sau panouri solare si fotovoltaice.

Ne indreptam atentia spre mijloacele ecologice de incalzire, incercam sa aducem cat mai multi expozanti care sa ofere solutii complete si eco pentru clujenii care construiesc” au mai declarat organizatorii.

Editia a 3-a a Targului “Acasa de la A la Z” are ca partener principal pe unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata autohtona a materialelor de constructii si finisaje: “Compania Ambient, care ofera familiilor solutia de incredere in proiectele de constructie sau renovare”.

“Acasa de la A la Z” – Târg de imobiliare, constructii si amenajari îsi asteapta vizitatorii în perioada 21 – 23 Februarie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!

Panou-A-la-Z

Contact: Anca Stir – 0745-472.717
anca.stir@adshopcluj.ro; office.adshop@gmail.com

 

Vizualizari: 1.247

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>