09.27.2020 21:34

EcoLogica 2013

S-a ajuns la a III-a editie a târgului de energie regenerabila si constructii ecologice EcoLogica

EcoLogica, editia a III-a, este cel mai important eveniment dedicat energiei regenerabile, constructiilor ecologice si eficientei energetice. Evenimentul se va desfasura în parcarea celui mai mare Hipermarket independent din Cluj-Napoca, Cora Cluj, în perioada 16-19 mai 2013.

Cine doreste sa construiasca o casa cu adevarat “verde”, eficienta energetic si sa economiseasca la încalzire, se poate  informa cu privire la cele mai noi tendinte din acest domeniu, în perioada 16-19 mai 2013 la Târgul EcoLogica din Cluj-Napoca.

Printre participantii de anul acesta se numara firme cu prestigiu în domeniul energiei regenerabile si constructiilor ecologice, atât din tara cât si de peste hotare. Acestia vor expune diverse instalatii, de la panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, încalziri în pardoseala, cazane pe lemne si peleti, pâna la case modulare, materiale de constructii ecologice si sisteme de eficienta energetica.

Una dintre noutatile celei de-a 3-a editii vine din faptul ca, pe lânga expozantii cu echipamente si utilaje de producere sau înmagazionare a energiei verzi, vor exista si o serie de expozanti din domeniul bancar, prezenti pentru a informa publicul cu privire la metodele de creditare existente pentru acest domeniu.” au declarat organizatorii.

Târgul EcoLogica se afla la a III-a editie si este cel mai important eveniment de nisa din Transilvania. Clujenii sunt asteptati în perioada 16-19 mai 2013, în parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a lua contact cu tot ce înseamna mijloacele alternative de încalzire si constructie a unei locuinte.

Eveniment organizat de AD Shop Cluj-Napoca în parteneriat cu Monitorul de Cluj si Cora Cluj-Napoca. 

Vizualizari: 2.102

Comentarii (1):

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>