07.23.2019 1:22

Ambient Construct, Ambient Instal & Electric si Decomob

EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj organizeaza in perioada 27 februarie – 3 martie 2013 Targurile specializate in constructii, instalatii si mobila AMBIENT CONSTRUCT, AMBIENT INSTAL & ELECTRIC si DECOMOB.

Aceste manifestari expozitionale se adreseaza atat specialistilor, firmelor din domeniul constructiilor si decoratiunilor interioare, comerciantilor, cat si publicului larg. Expozantii confirma valoarea prin nivelul tehnic si calitativ al produselor / serviciilor expuse si favorizeaza benefic contactele de afaceri.

Una dintre numele de marca prezente la aceasta expozitie este Internorm®, cu solutii inovatoare pentru ferestre. Fiind singura marca de ferestre din Europa cu noua certificate pentru case pasive, Internorm® prezinta competenta de lider pentru ferestre si usi eficiente energetic si este liderul de marca al Europei în ceea ce priveste sistemele de ferestre termoizolante. Fiind primul participant al pietei, Internorm dicteaza ritmul, si creaza un nivel calitativ în întreaga Europa. În cele mai moderne fabrici de ferestre din Traun, Sarleinsbach si Lannach se dezvolta si se fabrica  produse de calitate 100% „Made in Austria“.

Lista firmelor prezente la expozitie se gaseste pe www.expo-transilvania.ro.

Pe parcursul celor 5 zile de expozitie vor avea loc demonstratii practice si prezentari de produse sau solutii tehnice pentru constructii si amenajari.

Pentru vizitatori organizatorii au pregatit concursul “PREMIILE VIZITATORILOR”. Participarea la acest concurs se realizeaza prin completarea talonului primit la intrarea in expozitie si se depunerea acestuia in urna amplasata la standul de informatii. Extragerea taloanelor castigatoare va avea loc duminica, 3 martie 2013, ora 14.00. Castigatorii vor fi anuntati telefonic. Premiile sunt oferite de EXPO TRANSILVANIA, BAUMAX si SWEROM.

Lista premiilor oferite la concursul “PREMIILE VIZITATORILOR”:

  • Betoniera 125L

 

  • Roaba Limex 85L

 

  • Masina tuns iarba Bosch

 

  • Bormasina percutie Bosch

 

  • Canapea

 

Program manifestari conexe:

- 28.02.2013 – ora 12,00: Prezentare Sistem  Knauf-Solutii complete pentru amenajari

- 29.02.2013 – ora 12,00: Prezentare Sistem Termoizolant aKtivTHERM®

Va steptam la Expo Transilvania in perioada 27 februarie – 3 martie 2013 la un eveniment complex, unde gasiti solutii moderne pentru constructii, dotari si amenajari.

Program de vizitare:

- 27 februarie – 2 martie 2013, orele 10.00-18.00

- 3 martie 2013, orele 10.00-16.00 

Vizualizari: 1.207

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>