08.03.2020 9:17

(a)Casa de la A la Z

Prima editie a Târgului Imobiliar, de constructii si amenajari (a)Casa de la A la Z va avea loc la Polus Center Cluj-Napoca.

În perioada 22-24 februarie 2013 Polus Center Cluj va fi gazda unui eveniment inedit.

Târgul imobiliar, de constructii si amenajari (a)Casa de la A la Z îsi deschide pentru prima data portile în incinta spatiului din mall-ul clujean.

Târgul va reuni proiecte imobiliare de succes, de amenajare interioara a locuintei si oferte avantajoase pentru achizitionarea materialelor de constructii, toate acestea fiind aduse în atentia publicului de catre firme clujene si nu numai.

Pe parcursul a trei zile clujenii vor putea afla mai multe informatii despre cele mai noi proiecte imobiliare existente pe piata. Cei  interesati de achizitionarea unei locuite vor putea negocia casa mult visata direct cu constructorul sau cu agentia care îl reprezinta.

Peste 20 de agentii imobiliare, dezvoltatori, firme de amenajari interioare si distribuitori de materiale de constructii vor fi prezenti în cadrul acestei editii a târgului. Vizitatorii evenimentului vor putea achizitiona locuinta dorita direct de la dezvoltator sau de la agentia imobiliara care îl reprezinta, însa vor putea primi sfaturi si cu privire la amenajarea si chiar utilarea locuintei” declara Anca Stir, managing partner Ad Shop, firma organizatoare.

De asemenea, ne bucuram de sprijinul celui mai mare retailer de pe piata autohtona, este vorba de compania Ambient, care anul acesta este partenerul oficial al evenimentului”, a mai completat Anca Stir.

Târgul imobiliar de constructii si amenajari, (a)Casa de la A la Z, îsi asteapta vizitatorii în perioada 22-24 februarie 2013 în incinta Polus Center Cluj, între orele 10:00 – 22:00.

Târgul de imobiliare, constructii si amenajari a luat fiinta ca raspuns la cererea tot mai mare de pe piata de imobiliare. Astfel, conform INS 2011 si 2012 au fost prielnici investitiilor în domeniul constructiilor, mai multi dezvoltatori reluând proiecte abandonate în urma crizei economice. 

Vizualizari: 1.741

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>