08.03.2020 15:02

Acasa de la A la Z

Târgul de Imobiliare, Constructii si Amenajari din Cluj a ajuns la a 5-a editie

Polus Center Cluj va fi în 20-22 Februarie 2015, gazda celei de a 5-a editii a binecunoscutului Târg de Imobiliare, Constructii si Amenajari – “Acasa de la A la Z”.

Ca si pâna acum, evenimentul va avea ca punct central ofertele prezentate de catre participantii din domenii diverse: agentii imobiliare, dezvoltatori imobiliari, constructori si proiectanti, firme producatoare de solutii de incalzire ecologice, firme de mobilier, usi din lemn masiv si chiar solutii de finantare.

Desi se speculeaza de câteva saptamani ca pretul locuintelor sunt in crestere in Cluj si restul tarii, expozantii doresc sa combata aceste stiri cu promotii care ii vor ajuta pe clujenii decisi sa cumpere sau sa construiasca sa ajunga la o decizie favorabila.

Editia a V-a a Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari aduce oferte din cele mai diverse pentru publicul vizitator si ii permite sa aleaga intre a-si achizitiona o locuinta direct de la dezvoltator, agentie imobiliara sau a-si construi casa mult dorita cu ajutorul firmelor de proiectare/constructie prezente. Iar daca isi doresc amenajarea locuintei, firmele cu mobilier, ferestre si usi, dar si alte obiecte destinate finisajelor interioare le pun la dispozitie oferte avantajoase.

“Clujenii care isi doresc propria locuinta au posibilitatea de a cumpara apartament sau casa direct de la dezvoltator sau agentie imobiliara, dar si optiuni vaste pentru constructia casei in regie proprie. Faptul ca aceasta editie vine cu expozanti din domeniul bancar ofera un avantaj clar pentru cei care isi doresc sa devina proprietari insa au posibilitati financiare reduse.” Au declarat organizatorii.

“Acasa de la A la Z” – Târg de Imobiliare, Constructii si Amenajari îsi asteapta vizitatorii în perioada 20-22 Februarie 2015, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj, zona foodcourt!

Acasa-de-la-A-la-Z
Contact:
Anca Stir
0745-472.717
office.adshop@gmail.com 

Vizualizari: 1.690
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>