08.03.2020 9:18

Acasa de la A la Z

Weekendul 17 -19 octombrie 2014 este dedicat Targului de Imobiliare, Constructii si Amenajari, la Polus Center Cluj

Polus Center Cluj va fi gazda celei de a IV-a editii a Targului “Acasa de la A la Z”, eveniment dedicat  imobiliarelor, constructiilor si amenajarii unei locuinte.

Editia va gazdui expozanti din toate domeniile: ansambluri rezidentiale, constructori, agentii imobiliare, firme cu materiale de constructii si finisaje, banci cu solutii de creditare aferente, metode de incalzire neconventionale dar si mobilier.

“Clujenii care isi doresc propria locuinta au posibilitatea de a cumpara apartament sau casa direct de la dezvoltator sau agentie imobiliara, dar si optiuni vaste pentru constructia casei in regie proprie. Faptul ca aceasta editie vine cu expozanti din domeniul bancar ofera un avantaj clar pentru cei care isi doresc sa devina proprietari insa au posibilitati financiare reduse.” Au declarat organizatorii.

“La fel ca la editiile anterioare ne bucuram de sustinerea companiei Ambient, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de materiale pentru constructii si finisaje, care va fi prezenta la eveniment ca si partener principal.” a mai declarat Anca Stir.

“Acasa de la A la Z” – Târg de imobiliare, constructii si amenajari îsi asteapta vizitatorii în perioada 17 -19 octombrie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!
Acasa-de-la-A-la-Z

Contact:
Anca Stir
0745-472.717
office.adshop@gmail.com 

Vizualizari: 1.365

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>