08.03.2020 9:16

Acasa de la A la Z

Editia a III-a a Târgului de Imobiliare, Constructii si Amenajari se deschide weekendul 21-23 februarie 2014, la Polus Center Cluj

Au mai ramas doar câteva zile pâna la deschiderea celei de-a III-a editii a Târgului “Acasa de la A la Z”, gazduit de centrul comercial Polus Center din Cluj.

Ce aduce în plus aceasta editie? Pentru început, o varietate în ofertele imobiliare: apartamente de 2 si 3 camere, chiar si de 4 camere, în zone diferite ale Clujului, la preturi care variaza de la 800 Euro/mp pâna la 1.300 Euro/mp, pentru cei care doresc o locuinta de lux.

Banner 572 x 800

Clujenii care opteaza pentru o constructie în regim propriu vor putea alege sa viziteze standurile birourilor arhitecturale prezente la eveniment. Firmele de proiectare pun acum la dispozitia clientului si optiunea de casa all inclusive: proiectare, constructie, amenajare si mobilare.

Separat de achizitionarea unei case sau constructia ei, expozantii prezenti la Târgul “Acasa de la A la Z”, aduc si solutii complete si economice de încalzire a locuintei lor. Astfel avem firme care produc sau distribuie: seminee pe lemne sau peleti, pompe de caldura si încalzire în pardoseala, panouri solare si fotovoltaice si panouri radiante cu infra rosu.

Editia a III-a a Targului “Acasa de la A la Z” are ca partener principal pe unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata autohtona a materialelor de constructii si finisaje: Compania Ambient, care ofera familiilor solutia de incredere in proiectele de constructie sau renovare.

Printre firmele (brandurile) prezente se numara urmatorii: Ambient – Retailer autohton distribuitor de material de constructii si finisaje, Welt Imobiliare – Firma cu renume în domeniul imobiliarelor, Downtown Residence –Aansamblu residential de lux prezentat de dezvoltatorii hotelului Hampton by Hilton Cluj-Napoca, ofera apartamente moderne ultra-finisate situate în inima orasului, Coldwell Banker Transilvania – Agentie care ofera consultanta imobiliara, Carbia – Distribuitor de usi de interior si exterior, Dos Solar Strom – Distribuitor de panouri fotovoltaice si led-uri, Bioencal – Distribuitor oficial al marcii Ecoforest din Spania, seminee pe peleti si lemne, Dragus – Producator de panouri radiante cu infra-rosu, Doralex Com – Dezvoltatorul ansamblului rezidential Sunny Hill Residence, Woody Pellets –  Produs de top din domeniul peletilor dezvoltat de compania Doralex Com, Rosol Energy – Firma distribuitoare de panouri fotovoltaice, Aiografic – Birou de arhitectura si design interior, Ecoinstal – pompe de caldura – Comercializeaza pompe de caldura, încalziri în pardoseala si solutii pentru case pasive, Citadela Residence – Ansamblu rezidential care ofera apartamente cu 1,2 si 3 camere în Cluj-Napoca, Gabriel Petrisor Construct – Firma de arhitectura si dezvoltator imobiliar, Conpac Arhitect – Firma care ofera solutii complete de proiectare, constructie si amenajare a unei locuinte, Grupul de firme Drusal SA si Florisal SA – Dezvoltatorii proiectelor Platinia, ansambluri rezidentiale de lux si birouri clasa A, care vin cu un concept imobiliar unic in Cluj Napoca, Premium – Firma distribuitoare de electrocasnice incorporabile de lux, printre brandurile comercializate aflandu-se Miele, AEG, Liebherr, Electrolux.

“Acasa de la A la Z” – Târg de imobiliare, constructii si amenajari îti asteapta vizitatorii în perioada 21 – 23 Februarie 2014, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!

Contact: Anca Stir 

Vizualizari: 1.632
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>