08.03.2020 9:10

Acasa de la A la Z

Apartamente, materiale de constructii si solutii de amenajare la a doua editie a Târgului de Imobiliare, Constructii si Amenajari, “Acasa de la A la Z”

În perioada 27-29 septembrie 2013, Polus Center Cluj va fi gazda celei de-a doua editii a Târgului de Imobiliare, Constructii si Amenajari: “Acasa de la A la Z”.

La fel ca la prima editie, si de aceasta data Târgul va reuni agentii imobiliare, dezvoltatori, firme distribuitoare sau producatoare de materiale de constructii si amenajari, dar si firme care comercializeaza echipamente de încalzire sau generare a curentului electric, ecologice.

Vreme de 3 zile, clujenii vor putea intra în legatura directa cu cei care ofera spre vânzare apartamente în ansambluri rezidentiale din orasul Cluj-Napoca, vor putea afla preturi, locatii si modalitati de creditare existente.

Pentru a doua editie am pregatit un Târg cu oferte diversificate. Expozantii vin cu promotii pentru apartamente cu 2 sau 3 camere, dar si penthouse-uri de lux. Agentiile imobiliare vor oferi consultanta în vânzare, cumparare sau închiriere de apartamente si vile, iar firmele cu materiale de constructii vor aduce un plus de informatie cu privire la modul de construire a unei case. Clujenii vor putea alege sa cumpere locuinta mult dorita direct de la dezvoltator sau agentie, dar vor avea si posibilitatea de a afla cât costa materialele pentru a-ti construi si dota locuinta în regie proprie.” declara Anca Stir, managing partner Adshop Cluj, firma organizatoare.

“La fel ca la prima editie, ne bucuram de sustinerea companiei Ambient, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de materiale pentru constructii si finisaje, care va fi prezenta la eveniment ca si partener principal.” a mai declarat Anca Stir.

“Acasa de la A la Z” – Târg de imobiliare, constructii si amenajari îsi asteapta vizitatorii în perioada 27-29 septembrie 2013, între orele 10:00 – 22:00, în incinta Polus Center Cluj!

Contact:
Anca Stir: 0745-472.717
anca.stir@adshopcluj.ro
office.adshop@gmail.com

www.adshopcluj.ro

 

Vizualizari: 1.167

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>