04.08.2020 16:13

3 manifestari expozitionale la Expo Transilvania

11-14 aprilie 2013: Targul cadourilor de Paste, Ecovita si Florex la Expo Transilvania

In perioada 11 – 14 aprilie 2013 au loc la Centrul expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca 3 manifestari expozitionale de interes pentru publicul larg:

  • TARGUL CADOURILOR DE PASTE – cu super reduceri, promotii si colectiile noi de primavara la imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, bijuterii, carti si altele. Fiind o expozitie cu vanzare, acest targ este locul ideal pentru achizitionarea cadourilor de Paste pentru cei dragi!

 

  • ECOVITA – conferinta si expozitie de terapii complementare. Aici gasiti produse bio si naturiste, terapii alternative, metode neconventionale de diagnosticare si tratament, consultatii de astrologie, etc. Este un punct de atractie pentru cei care doresc un stil de viata sanatos si o altfel de cunoastere. Expozitia este insotita de un program de conferinte si workshop-uri unde terapeuti din domeniul terapiilor alternative sunt gata sa va informeze si sa va raspunda intrebarilor si nelamuririlor pe care le aveti.

 

  • FLOREX – expozitie de flori si plante de primavara. Bucurandu-se de prezenta si in acest an a producatorilor de material dendro floricol, evenimentul vine in sprijinul celor care primavara isi amenajeaza gradinile sau isi impodobesc balcoanele. Expozitia floricola ne bucura privirile si ne ajuta sa achizitionam materialul saditor la preturi de producatori.

 

Program de vizitare: zilnic orele 12,00 – 20,00; duminica orele 12,00 – 18,00. 

Vizualizari: 1.355

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>