09.27.2020 19:16

Vrei o locuinţă la mare? Află cât te costă

Potrivit datelor din portalul IMOPEDIA.ro, cu aproximativ 10.000 euro, poţi cumpăra o garsonieră sau un apartament cu două camere în cele mai bine cotate staţiuni.

În centrul staţiunii Eforie Nord o garsonieră la parter, de 13 mp, dotată cu gresie, faianţă, geamuri termopan şi uşă metalică costă 9.000 euro.

În segmentul 9.000-20.000 euro există zeci de oferte similare, în staţiuni precum Neptun, Olimp sau Eforie, potrivit datelor IMOPEDIA.ro. Uneori, proprietăţile sunt asemănătoare, deşi preţurile variază mult. De exemplu, o garsonieră din centrul staţiunii Neptun, situată tot la parterul unui bloc şi cu dotări similare, costă 20.000 euro. În acest caz vorbim despre 20 mp construiţi, deci suprafaţa utilă este considerabil mai mică.

În zonele mai puţin cunoscute ca şi destinaţii turistice, în acelaşi interval de preţ, există şi opţiunea de a cumpăra un apartament cu două camere. De exemplu, în Pecineaga, un apartament cu două camere se vinde cu doar 10.000 euro. În Olimp însă, cel mai ieftin apartament cu două camere listat pe portalul IMOPEDIA.ro costă 18.000 euro. Preţul poate creşte şi peste 50.000 euro, aşa cum este cazul unui apartament situat pe faleza din Constanţa.

În cazul apartamentelor cu trei camere, preţul porneşte de la 12.000 euro, pentru o locuinţă de trei camere în Negru Vodă. În Mangalia, un apartament cu trei camere costă 26.000 euro, preţ cu care se găsesc oferte şi în Saturn. În zona Tomis Nord din Constanţa, preţul depăşeşte 41.000 euro, pentru un apartament cu o suprafaţă de 57 mp.

Sursa: imopedia.ro 

Vizualizari: 1.136

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>