04.08.2020 15:29

Utilizati flori albastre pentru a crea un decor mediteranean

Albastru este o culoare frumoasa si pura pe care o folosim de multe ori in decorul interior. Noi de obicei asociem albastru cu culoarea marii si a cerului, dar nu  mai mult decat atat. Exista mai multe nuante diferite de albastru. Bleumarin este nuanta cea mai inchisa de albastru pur si extragerea umbrelor naturale indigo a fost culoarea primilor  blue jeans. Ultramarin a fost cel mai scump albastru in timpul Renasterii si in 1802 in sintetic pigment albastru cobalt a fost inventat.

Florile sunt, de asemenea, utilizate pe scara larga in design-ul interior, astfel, prin utilizarea flori albastre puteti combina doua caracteristici clasice. Puteti folosi aceste plante delicate pentru a oferi un spatiu un aspect mai elegant si chic. Florile albastre sunt minunate in case pe plaja in cazul in care pot captura frumos magia de la mare, ocean si de cer senin. 

Vizualizari: 2.086
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>