04.03.2020 11:24

Targul National Imobiliar

Mai mult de 30.000 de unitati locative scoase la vanzare sunt prezentate in acest sfarsit de saptamana la Targul National Imobiliar (TNI) care se deschide vineri la Palatul Parlamentului.

 

Potrivit organizatorilor, ala actuala editie a targului participa 120 de companii de profil iar valoarea portofoliului imobiliar al evenimentului se ridica la 150 de milioane de euro.

‘Portofoliul expozitiei este variat, cuprinzand oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti si Ilfov, de pe litoral, Valea Prahovei, dar si din celelalte zone ale tarii. Preţul minim pentru o proprietate ofertata in cadrul evenimentului este de 4.000 de euro pentru un teren intravilan de 780 mp situat in Breaza, iar pretul maxim este de 8,4 milioane de euro pentru un teren de 65.000 mp din Busteni zona Piatra Arsa’, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Preturile imobilelor din Capitala prezente exclusiv la TNI pornesc de la 17.500 de euro pentru o garsoniera de 25 de mp utili, situata in Sectorul 4 al Capitalei, intre doua artere principale: B-dul Alexandru Obregia (Metalurgiei) si B-dul Constantin Brancoveanu, in ansamblul Family Residence Postalionului si ajung pana la 247.605 euro pentru un apartament de 5 camere, 142 mp utili situat in vecinatatea Complexului Mall din Calea Vitan, in ansamblul de locuinte Vitan Residence 2.

Pe durata celor trei zile de eveniment (25-27 septembrie) vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi in bani, reducerea avansului necesar rezervarii, posibilitatea de a plati in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier in valoare de 2.000 de euro, dar si posibilitatea de a da la schimb locuinta veche pentru o locuinta noua plus diferenta in bani ce poate fi achitata cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casa.

property-advice_77571400

 Citeste tot articolul. 

Vizualizari: 1.342

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>