09.27.2020 20:30

Stil scandinav intr-un apartament cu trei camere

Cum alegi design-ul unui apartament cu 3 camere? Poate ca te-ai indragostit de stilul scandinav modern si asta este exact ce acest apartament va inspira. Frumos distribuite, spatiile interioare ale acestui apartament penthouse din Danemarca transmit un sentiment de acasa. Imbunatatita prin lumina care vine de la ferestre de mansarda, designul scandinav calmant domneste peste tot.

3-bedroom-apartment-1

3-bedroom-apartment-2

3-bedroom-apartment-3

3-bedroom-apartment-4

3-bedroom-apartment-5

Spatii sociale luminoase includ zona de living si dining separat de un semineu bio-etanol si o zona de gatit ascunsa dincolo de masa, sub un perete inclinat.

Acest apartament induce un sentiment de apartenenta si calm. Un covor rotund decoreaza zona de living in care o canapea confortabila si un loc la fereastra invita la relaxare si lectura. Responsabil pentru definirea domeniilor, mobilierul si elementele decorative au un rol important in crearea unui spatiu familiar. Cu vedere panoramice forestiere si acvatice, zonele de locuit s-au imaginat ca desen in voie de energie buna prin diferite detalii, cum ar fi imaginea de Zen pe perete sau covorul rotund punctand podelele din lemn. Un stil nordic recurent in dormitor compune un design functional inca salutand in dormitor.

3-bedroom-apartment

3-bedroom-apartment-6

3-bedroom-apartment-7

3-bedroom-apartment-8

3-bedroom-apartment-9

3-bedroom-apartment-10

sursa. 

Vizualizari: 2.851
http://www.forstyll.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>