03.29.2020 0:27

Solutii de topirea ghetii si zapezii

Sisteme eficiente pentru topit gheata si zapada – DEVI solutii pentru confort si siguranta

Pe timpul iernii caderile de zapada si turturi sunt un pericol cu care ne confruntam cu totii.

Ca pietoni riscam oricând sa fim raniti de turturii care se desprind de pe stresini, ca soferi putem sa avem surpriza neplacuta sa ne gasim masina în parcare afectata de caderea zapezii sau turturilor de pe acoperisurile necuratate. Ca proprietari, trebuie sa fim constienti ca o cladire neîntretinuta poate provoca un prejudiciu, ale carui costuri vom fi obligati sa le suportam. Solutia – sistemele de încalzire electrica pentru topit gheata si zapada.

Sistemele DEVI pentru topit gheata de pe acoperisuri, burlane si jgheaburi au o eficienta ridicata, consum redus de energie si sunt extrem de fiabile, fiind instrumentul ideal pentru combaterea inconvenientelor si riscurilor iernii.

Cezar Cojocea, Director Vânzari, Danfoss SRL

DEVI va ofera o solutie eficienta pentru a scapa de aceste griji: sistemele de încalzire electrica pentru exterior, sisteme pentru topit gheata si zapada de pe acoperisuri si burlane. Când încep ninsorile, un sistem DEVI pentru topit zapada si gheata este solutia ideala, care va poate salva de problemele iernii. Acesta este format dintr-un cablu de încalzire, un termostat electronic si accesorii necesare instalarii.

Sistemul DEVI pentru topirea zapezii si a ghetii de pe acoperis poate fi instalat teoretic pe orice tip de acoperis, iar gama larga de produse va ofera posibilitatea aplicarii acestui sistem pe acoperisuri de metal, bitum sau tigla. Un avantaj major al acestor sisteme este ca sunt extrem de simplu si rapid de instalat, fara a fi necesare modificari. Pentru a vedea cât de usor este sa va protejati acoperisul, va invitam sa vizionati prezentarea video, anexata.

Sistemele DEVI au o eficienta ridicata, consum redus de energie si sunt extrem de fiabile, fiind instrumentul ideal pentru combaterea inconvenientelor si riscurilor iernii. Pentru a creste eficienta energetica a sistemului, adaugati un controler inteligent DEVIreg 850. Acest termostat avansat este sensibil la umezeala si temperatura, însemnând ca sistemul nu va fi activat în perioadele când afara este frig, dar nu se înregistreaza precipitatii.” – Cezar Cojocea, Director Vânzari, Danfoss SRL.

Tinând cont de riscurile si costurile aferente daunelor cauzate de caderile de zapada si gheata, investitia într-un sistem pentru topirea zapezii si ghetii reprezinta o investitie rentabila. În plus, sistemul de încalzire este o investitie financiara rentabila deoarece reparatiile acoperisurilor, ale conductelor de scurgere si ale burlanelor sunt întotdeauna costisitoare dupa o iarna aspra.

Despre Devi

Producatorul Danfoss al sistemelor DEVI este lider european în domeniul sistemelor de încalzire electrica prin pardoseala si în domeniul sistemelor exterioare pentru topirea ghetii si zapezii – pozitie pe care o ocupa datorita interesului pentru sistemele avansate, fabricate în cele mai avansate centre mondiale de competenta pentru încalzirea prin pardoseala. 

Vizualizari: 1.648

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>