03.29.2020 0:08

Sistemul de jgheaburi si burlane ideal

Ca sa parafrazam, am putea spune ca Frumusetea vine din exterior in cazul casei fiecaruia dintre noi.


Pas cu pas catre sistemul de jgheaburi si burlane ideal

Ca sa parafrazam, am putea spune ca Frumusetea vine din exterior in cazul casei fiecaruia dintre noi.

Si intr-adevar, putem acorda o atentie speciala modului in care asortam sistemul de jgheaburi si burlane cu fatada casei, indiferent daca este vorba despre inlocuirea acestuia sau despre achizitionarea realizata odata cu acoperisul. Pentru a avea o casa de care sa fim mandri, trebuie sa alegem aceste sisteme in cunostinta de cauza, sa fim la curent cu ultimele noutati. Mai mult decat atat, iata de ce este recomandabil sa tinem cont in alegerea unui sistem:

Rezistenta in timp

Jgheaburile si burlanele trebuie sa fie fabricate dintr-un material rezistent, cu tehnologii moderne care sa reziste in orice conditii atmosferice. Sistemele Lindab sunt realizate din otel galvanizat, deasupra aplicandu-se vopsea in tehnologie multistrat. Acoperirea galvanizata se regenereaza in mod natural datorita ionilor de zinc, care se depun pe suprafata in cazul unei zgarieturi sau taieturi accidentale, protejand automat otelul expus impotriva coroziunii. Stratul final de culoare ofera o acoperire durabila, care confera sistemului o stralucire expresiva si eleganta, iar protectia multistrat aplicata respecta cele mai exigente standarde de protectie a mediului.

Aspectul estetic

Gamele coloristice ale sistemelor de jgheaburi si burlane de astazi sunt diverse, oferind posibilitati numeroase de combinatii, de la cele elegante sau clasice, potrivite caselor vechi, cu traditie, pana la combinatii explozive, indraznete sau neasteptate, potrivite caselor moderne. Poti folosi Configuratorul de culori de pe www.jgheaburilindab.ro, pentru a testa diverse combinatii de culori/nuante, pentru a o gasi pe cea potrivita cu acoperisul si fatada casei.

Tot pentru rezistenta si protectie, este bine sa achizitionezi intregul sistem odata, de la acelasi producator, pentru a fi sigur ca elementele se potrivesc perfect intre ele si a evita diverse probleme, cum ar fi lipsa de etanseitate sau nepotrivirea accesoriilor cu elementele principale (jgheaburi si burlane). Sistemele ideale oferite de furnizori de incredere sunt compatibile cu orice tip de invelitoare. Jgheaburile si burlanele Lindab se potrivesc cu toate tipurile de acoperisuri (tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita), fiind potrivite atat constructiilor noi, cat si renovarilor.

Imbinari perfecte pentru un montaj usor. Toate componentele sistemelor Lindab sunt concepute pentru a se imbina perfect, asemenea unui sistem Lego, si pentru a asigura o perioada indelungata de functionare. Se potrivesc usor, printr-un simplu click! Nu este nevoie de lipire, sudura sau de ustensile speciale. Sistemul ofera etanseitate 100% si potrivire perfecta a accesoriilor cu elementele principale ale sistemului.

Ai grija la garantie! Certificatul de garantie este asigurarea ca ai cumparat un produs original. Asigura-te ca primesti produsul pe care ti-l doreai si nu o imitatie, verificand inscriptiile de pe ambalaje. Astfel te vei bucura de un sistem care isi pastreaza calitatea in timp si pentru care beneficiezi de garantie pe o perioada indelungata. De exemplu, Lindab promite o durata de viata a produselor de 50 de ani, iar garantia oferita este de 30 de ani.

Pentru mai multe detalii si consultanta din partea specialistilor intra pe www.jgheaburilindab.ro.
 

Vizualizari: 1.750

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>